Čiču je izdao Ruzvelt, a evo ko je spiskao 60 tona zlata Kraljevine -Miloslav Samardžić Pogledi 2021

  Приказа 43,020

HelmCast

Пре месец

Miloslav Samardžić je rođen 22. novembra 1963. u Aleksandrovcu, gde je završio osnovnu i srednju školu (novinarski smer)а еkonomski fakultet u Kragujevcu. Kao student je pohađao novinarsku školu „Večernjih novosti”, nakon čega postaje jedan od kragujevačkih dopisnika ovog dnevnika.
U „Poglede” dolazi 1984. godine a dve godine kasnije napušta "Novosti” zbog neobjavljenih kritičkih tekstova prema tadašnjem režimu. 1985. u „Pogledima” postaje urednik rubrike „Univerzitet”, a dužnost glavnog i odgovornog urednika preuzima 1987. godine, na kojoj s manjim prekidima ostaje do prestanka izlaska lista, 2005. godine.
Član je Udruženja književnika Srbije. Živi i radi u Kragujevcu, oženjen je i otac dvoje dece.
Autor i voditelj Nikša Bulatović
#MiloslavSamardžić #Četnici #Pogledi
Ameri su izdali četnike, a ne Britanci, ovaj Ruzveltov potez je presudio! - Miloslav Samardžić 2021
*********
Вибер заједница канала HelmCast/ХелмКаст , поглeдајте емисије пре других : bit.ly/2Qs0mRH
-Molim vas da donacije koje biste uplatili nama preusmerite na neku humanitarnu organizaciju ili narodnu kuhinju.
-HelmCast se u potpunosti finansira od YT reklama i svojih proizvoda.
-Stavovi izneseni u emisiji ne moraju biti obavezno i stavovi HelmCast-a
Ukoliko vam se emisija dopala, možete nas kontaktirati putem:
Zvaničan Facebook profil : HelmCast.RS/
Zvaničan Twitter profil : helmcast?lang=en
Zvaničan sajt : www.helmcast.rs
Zvanični mail : info@helmcast.rs
*********

Коментара
Hipster
Hipster Пре 2 дана
Sta 'oce ovi cetnici..svi smo za Srbiju ali ne za cetnike
slavka milic
slavka milic Пре 4 дана
Smusen.komentar. Vojvoda Misic"da nema Nemaca,vi.Englezi..bili bili.najomrzeniji". Cercil.je..bio.Veliki majstor.masonske loze. Englezi..intelektualno race.smisle.plan,.a.redovni izvrsioci su I'm.Amerikanci Jugoslavija he.Vatikansko Jeziluitska.masonska tvorevina. Vatikan.he izmislio Fasizam I.Socijalizam tj..tezu.I antitezu. Uvodjenje.socijalizma.u Rusiji.odvajanje Baroda of Pravoslavlja.(1917),a 1945 Staljin.ucvrstio tu.vlastl Cilj.Srbe.odvojiti.of.Pravoslavlja da nikad nemaju.drzavu a ako he.budu.stvorili.da I'm se.neda.izlaz.na more. Englezi.zasto.prave.na sSrpskom teritoriju. Albansku.drzavu,Vatikan I'm he izmislio.naciju Austrougarska.jezik. (Crnogorci oslobodili Skadar,Drac u 1svetskom ratu morality pod pritiskom Englezi da se.povuku.). Cost mesa njihove Imperijne borne I interest sa nasim interesima. In Englezi in Amerikanci nam nisu prijatelji,zar nas nisu 1945 g.bombardovali Srbiju gore nego Nemci 1945. Zapadnom imperijalizmu prepreka Pravoraslavlje za ostvarenje Novog Svetskog Zverskog Poredka. NATO komadant je rekao "Pravoslavlja he opasnije od terorizma". Gost nine nacionalno osvesten,nemora da brain toliko.Amerikanci koji uvek brand svoje.interest, nek se seti da su Mimi UN.,bez objave rata zlocinacki bombardovala 1999.g. Srbiju. Cost oslobodi internacionalizma I.brastva jedinstva. Kralj he bio mason,I posle je stradao od istih.
Head Hunter
Head Hunter Пре 5 дана
ZIV JE DRAZA UMRO NIJE
Marko ponjarac
Marko ponjarac Пре 6 дана
Lose zna kraljevina je imala 160 tona
Ago Prljaca
Ago Prljaca Пре 7 дана
Zar se zločinac može izdati??? On se mora suditi....
Danijela Stojkovic DENI 3
Danijela Stojkovic DENI 3 Пре 7 дана
Opet ovaj sto nezna da govori. Begaj cim ga vidim begam sa bilo kog kanala covek nijednu rec srpsku nezna da izgovori. Dzabe mu knjige ovako prica "copus, gad Kajevo,četes teća,mšti se u poadini,jadim ,spskom,utici,pavi. "Ovaj covek ima na scaku rec govorne mane gore nego Seselj pa to ne moze da se slusa vise.
Danijela Stojkovic DENI 3
Danijela Stojkovic DENI 3 Пре 18 сати
@Samsarra Samsarra pa bolje da pise a da ne govori nista. Ko ovo slusa tesko moze da ista razume.
Samsarra Samsarra
Samsarra Samsarra Пре дан
"nezna da govori" Bar zna da piše :)
Djordje Bogicevic
Djordje Bogicevic Пре 7 дана
MILISAVE TI SI PRVA I JEDINA SRBIJA!!!
Беркут Петров
Беркут Петров Пре 7 дана
А водитељ као на хероину
Momir Savanovic
Momir Savanovic Пре 8 дана
Zar vi ne shvatate da su nas 1945.g.udbaši sve prodali i uništili sve što je sveto u ovom narodu...!!!???
miladin savic
miladin savic Пре 8 дана
Dosta mije i kralja i draže,da ne govorim o paveliću artukoviću, aliji, tuđmanu i miloševjću,to je prošlost uništavanje civilizacije.Stanite jednom sa tim prošlim i propalim, koji su nas vratili 500. Godina kaao i turska.Dase malo odmoromo krenemo ka mirnom životu.Daj da radimo da dolaze u našu zemlju daje izgrađuju kao mi evropu,što gradimo i niko nam ne kaže hvala. Nosiš marendu u kesi al rusaku, doručak: pašteta ručak mesni narezak, večera riba serdina al marmelada margirin. Da kosim, travu u svojoj avliji možda bi zadovoljniji bio.Prokleti balkan.
Djordje Bogicevic
Djordje Bogicevic Пре 7 дана
AJ TI PREKO LAGANO A NE DA SERES PO YT
Hejsan Hrjda
Hejsan Hrjda Пре 8 дана
Samardzic =Slina!
Branko Radanovic
Branko Radanovic Пре 8 дана
Ma katolici ludaci otkud oni najbogatiji a cisti manijaci , nikad vise jalta sssiiicccc
Miloš Jakovljević
Miloš Jakovljević Пре 9 дана
Комунистичка страдегија је била да се Црна Гора одвоји од Србије, и то се цело време радило преко злочина над Србима у Црној Гори, присилно је стварана вештачка нација, Ђукановић је само последица свега тога. То није кренуло од рата него непосредно пре рата. Веровали или не постојали су црногорци који су сарађивали и са усташама и комунистима како их сада Срби из Црне Горе зову комуноусташе.
KONDOR SFRJ
KONDOR SFRJ Пре 6 дана
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
LalaizBanata MilosObilic
LalaizBanata MilosObilic Пре 12 дана
Бадава му што је ишао на факултет, кад је завршио... - "Шуварицу"...!
Azra Dervisevic
Azra Dervisevic Пре 12 дана
Tito pokoj ti duši i vječna slava i hvala razbio si gamadi
Azra Dervisevic
Azra Dervisevic Пре 12 дана
Đeneral vam je ubijen i bačen u rupu .Kao i svi zlikovci ,pošteno mu suđeno i dobio što je zaslužio. Nisu ga kamom zaklali kao što je on radio,metak u čelo i bacili smeće u rupu. Smrt fašistima sloboda narodu.
Vlado Nik
Vlado Nik Пре 14 дана
Тито је направио договор са енглезима и американцима каже милослав 1943 и они су наплаћивали од златних резерви југославије бомбардовање наших градова од тита. Значи тито им је отписао унапред златне резерве ради подршке за долазак на власт. Нема ту никакве идеологије. Какав комунизам каква демократија, све је трговина.
Simona Glavurdic
Simona Glavurdic Пре 15 дана
Kakvu laž ovaj čovjek bljuje strašno.Čovjek priča totalno bez veze taj nema pojma o životu.
Лексо Саичић
Лексо Саичић Пре 14 дана
Јел?
Goran Muki
Goran Muki Пре 16 дана
Dole kralj živjela revolucija živio Drug Tito
hari klarica
hari klarica Пре 17 дана
Ovaj lik laže k'o pas.
tocasmicognuce ecungocimsacot
tocasmicognuce ecungocimsacot Пре 10 дана
Ma sta kazes
desanka cimbaljevic
desanka cimbaljevic Пре 21 дан
ENGLEZI SU PREDALI 45HILJADA USTAŠA ZAROBLJENIH U RUSIJI KOJI SU SE BORILI PROTIV RUSA SA NJEMCIMA I ENGLEZI SU IH U DOGOVORU SA JOSIPOM AMBROZOM TITOM DA IH PRUMI za uzvrat da tu deportaciju plati u zlatj Q
Biljana Simola
Biljana Simola Пре 7 дана
I MOJ TATA KRALJ FERDINAND NJEMACKI JE PREDAT RUSKI AFRICKIM HITLERI A, PUTINU I KOHL GORBACHOW A JA ILIJI PAVIC HITLER IZ TUZLE SIMIN HANA ZVANI HRVATSKI POGLAVAR ANTE PAVELICA SA 8 MJESECI SU ME DONIJELI U SIMIN HAN A MIROSLAV TUDMAN JE BIO HITLER U RATU KOJI SE ODVIJAO OD 1968 DO 1970 GODINE A STO U ISTORIJI HITLEROVI KOMUNISTI SU NAPISALI JE SVE LAZ MOJA MAMA JE SRPKINJA, CETNIK A TATA USTASA, USTASE NISU HITLERI NEGO AFRICKI AMERICKI ISLAM KOJI NOSI MASKE BIJELE KOZE NA SEBI I PERIKE NA GLAVAMA A TO SU IZ SIMIN HANA SVI PAVICI, TESICI ANDRICI, LUKICI, ILICI, FILIPOVIC MARA IZ LIPNICE JE EVA BRAUN I SVI SU BRACA I DJECA VASILIJE I TESE TESICA IZ SIMIN HANA I ONI VLADAJU I NJIHOVA DJECA SIROM RUSIJE, EUROPE, AMERIKE, KINEI OSTALOG SVIJETA SA HARPERIMA KOJE JE HITLER TAKODE ZAUZEO U RUSIJI, DJEVOJKA MOG SINA JE MARA FILIPOVIC SA 75 GODINA POD MASKOM MLADE JESIKE A VODI RTL U KÖLN KAO MODERATOR EXLUSIV, PUNKT 12 I TAKO DALJE MARA JE MRSAVI PEDER SA UMJETNIM VAGINOM I ZOVE SE U RTL NAZAN ECKES, FRAUKE LUDO IG, ROBERTA BEILING I IMA JOS 100 IMENA U KRALJEVINI MOJOJ KAO ELIZABETH, ANA, VIKTORIA LETIZIA I JOS MNOGO VISE MASKI I IMENA I JOVANKA BROZ JE MARA SA VAMPIRSKOM MOCI KOJU JE NASLIJEDIO OD BABE MAME VASILIJE TESIC SA KOJIM SE KRIJE U SOLINGEN GRADU U NRW U NJEMACKOJ GDJE MUCI SINA MOG I USPAVLJUJE SPREJOM ZA SPAVANJE I RADI SA NJEGA STA ZELI A ON KADA DODE SEBI NESJECA SE NISTA KAO NI JA KADA SU DOLAZI LI MENI 93 I 97 U MOJE STA OVE TE ISTO ME USPAVALI I ALEKSEY NAVALNY MI JE SPAVAJU I 2 DJECE NAPRAVIO PA SU UPISANI NA MOG MUZA MARINOG SESTRICA A NISU NJEGOVI NI JEDNO, ONI POPRSCU SPREJOM I JA OSTANEM UKOCENA BEZ SVIJEST NA JEDNOM MJESTU TE NAPRAVI DIJETE I PO STAVE ME DA STOJI UKOCENA TAMO GDJE SAM STALA I POPRSCU ME SPREJOM ZA BUDE JE JA OTVORIM OCI I NICEGA SE NESJECA IZVADI VODU IZ FRIZIDERA I POSLUZIM IH TE ONI NAPUSTE MOJ STAN I POSLIJE TOGA JA TRUDNA
desanka cimbaljevic
desanka cimbaljevic Пре 21 дан
USTAŠE KOJI SU DOŠLI UŠLI SU U PARTIZANE I ČEKALI KAD IM SE PRUŽI. ŠANsa da naprave svoju državu hrvatsku RUSI su oslobodili Beograd ceo balkan i zaustavili su ubijanje mladih momaka na Sremskom frontu gde su partizani vodili borbu navodno oslobodilačku borbu od neprijsrelja
Biljana Simola
Biljana Simola Пре 22 дана
SADASNJE DJEVOJKA SINA MOGA JESIKA POD MASKOM DUNJE GOTOVINE MLADOG VAMPIRA JE POKRAO SVE OD MENE I MOG TATE KRALJA FERDINANDA PA JE VAMPIR DJED STARI 75 GODINA NA KRAJU MI I SINA UZEO I VRACARSKI I LJUBAVNE DA GA MUCI I VUCE ZA NOS KAO BEBU JER NAS JE CHIPIRAO SA RUSKOG HARPERA I DJECU I MENE UZ POMOC PRVOG MUZA PUTINA KOJI JE BIO STALJINA U RUSIJI 1967 DO 1970 GODINE A BRAT TUDMAN HITLER KOJI SE SA MAROM, DUNJOM EFOM BRAUN I SADASNJA JESIKA OD 27 GODINA POD MASKOM POKRAO AFRIKANAC SVE OD KRISTA, SVINJA PO EUROPU I RUSIJI I AMERICI I KINI I ARAPSKIM ZEMLJA A I GLUMI SIROTINJE GULI MOG SINA ZA JELO I PICE DA PLACA I GODISNJI PO TURSKOJ PA ISKOCI IZ MASKE DUNJE GOTOVINE JESIKE PA OBUCE POLICIJSKU UNIFORMU PA SVEZE SA MUZEM GOTOVINOM MOG SINA U HOTELU, IZUDARA U GLAVU I NALIJEPIO CRNIM LJEPILOM AFRICKIM PA GA MALO OD LIJEPI I ODE SE PRESVUCI PONOVO U MASKU JESIKE I ZAGRLI GA NAPOLJE KADA JE MU DOPUSTENO BILO DA IZADE IZ HOTELA NAPOLJE
Djordje Bogicevic
Djordje Bogicevic Пре 7 дана
A TI PIJES LI LEKICE SA CRVENIM TROUGLICEM?
ana s
ana s Пре 22 дана
Da je bilo, ne bi sad ovako cvileli. Uzas.
Nikola Terzic
Nikola Terzic Пре 23 дана
Водитељ незаинтересован, неискусан све ми личи на човека боје као што му је кошуља...
Nikola Simic
Nikola Simic Пре 23 дана
Englezi I ameri
Nikola Simic
Nikola Simic Пре 23 дана
Nasi saveznici
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
GDE SU ?
Nikola Simic
Nikola Simic Пре 23 дана
I tako bombardovali nas 44,45
Andrea Savic
Andrea Savic Пре 24 дана
Ahaha kakav je ovo dripac smradikalski.
ДУШАН ВУКОВИЋ
ДУШАН ВУКОВИЋ Пре 25 дана
Ћирилицом се не пише (и куца) случајно. Нико не пише (и куца) ћирилицом јер „тако сви раде” или „јер ми је тако телефон наштелован”. Ћирилица је избор. Ћирилица је став. Кад неком напишеш (и откуцаш) поруку ћирилицом, и мимо садржаја поруке, ти му већ поручујеш. Поручујеш да ниси тиква без коријена, да твој стари и богати језик не може наћи потпун израз у другом писму (поготово не оном osisanom, позајмљеним из неког сасвим страног језика), поручујеш, најзад, да си свјестан да живиш у земљи најстарије сачуване књиге словенског југа - Мирослављевог јеванђеља и најстарије штампане ћириличке књиге - ободског Октоиха. Пишући (или куцајући) ћирилицом бираш да будеш препознат. Изабери да будеш препознат као онај ко је свјестан, ко зна и ко памти. Буди племић духа - пиши (и куцај) ћирилицом. Аутор текста: Иван Булатовић Ћирилизација
Goran Pucha
Goran Pucha Пре 27 дана
Stop falsifikatu i revizionizmu smrt nacisticki saradnicima kolaboraionisti okupatora
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Monna, stariji su to dobro znali da je Drazha prvi krenuo na Nemce, ali mladi su bili suprotno poduchavani u Titovom ßkolstvu jer je on prigrabio svu slavu za sebe lazhnom Istorijom !
Monna
Monna Пре 27 дана
Dosta su partizani urušavali reputaciju jedinog pokreta koji se zaista borio protiv fašista. Toliko da ljudi i danas ne mogu da poveruju da Dražini četnici nisu bili kolaboracionisti.
AcaNik1973
AcaNik1973 Пре 28 дана
Једно објашњење зашто су неки заробљени четници одлазили у заробљеничке логоре а други не. Немци нису одмах све официре и војнике одвели у заробљеништво у немачку. Логистички нису то могли да одраде. Зато су један део официра и мањи део војника пустили са објавом да се морају јавити када их позову да оду у заробљеништво. Неки су се јавили а неки не који су отишли у четнике или где већ. Те које би заробили а били су на списку тих за заробљенички који се нису јавили су их тамо слали.
Облак Радосав
Облак Радосав Пре 28 дана
Браво за цењеног госта а и водтељ је добар👌🇷🇸🏅
Car Neron
Car Neron Пре 29 дана
Bravo za gosta! Trebali ste ga pitati da prokomentariše Druga Đenića!
Drbranicap
Drbranicap Пре 29 дана
Miloslave srdi te polipe u nosu tesko te slusati!Usput kaoi i obicno najneinformisaniji domacin ovog kanala u akciji1Nema pojms o temi i samo lupeta.Od navodnog streljanja Kneza Pavla pa na dalkje.a ti miloslave sram te bilo,nalupetao si se toliko o zlatu da to boli.Nae zlato je pre rata deponovano u Bank of England u londonu a onda je preventivno,sa britanskim zlatom veliki deo sklonjen u USA.nesto zlata je odneseno van zemlje par sanduka.ostatak je zaplenjen u Sarajevu.Ustase uzele 1 tonu ostatak nemci i Ita;lijani.posle rata Amerika nas odrapila i svu pomoc naplatila trostruko,italija i nemacka vratile pokradeno nekoliko sanduka nadjeno u Crnoj goti.od sveg zlata nije pronadjen 1 jedan sanduk (88kg)!sve je don=bio tito nazaad,Kralj petar je umro u siromastvu u Americi,sahranjen dobrotvornim prilozima a Oslobodilac FaRAON jos uvek vlada.toliko.
Kiki Pator
Kiki Pator Пре месец
Već je čuveno kako Samardžić paušalno i nakrivljeno tendenciozno priča o socijalizmu. Napr. _ čime će vlast nahraniti vas gladne u gradovima 46 i 47 godine, pa mora kupiti hranu a okolo ništa neradi i nezarađuje se dok se ruševine ne srede. I posle rata rat košta. Arogantno je danas reći,, protraćili su,,. A i oko zlata nešto je nabrzačena izjava,i bilo je više od 200 kg posle Tita. Tito je,, okrečio,, ceo Novi Beograd, neka istoričar ne zaboravi koliko je begiš bio mali do rata /ni dvesta hiljada ljudi/.
Milan Čivović
Milan Čivović Пре месец
Ironična priča o Ljotiću(Ne mislim dobro o njemu) da piše da Nemci ne mogu da izgube rat kad je očigledan vojni poraz Trećeg Rajha, pa ja pitam danas 2021. februara meseca, glede nas da li su Nemci "izgubili", a mi "dobili" rat?!
Гојко Панић
Гојко Панић Пре месец
Можда је комунистичка бајка била лажна, али је факат да је разбила недела краља и силника око краља. Када данас чујем оно: -Деда ми је био поштени предратни богаташ. Поседовао је цео кварт у Београду. Е тада ми некако дођу упоредбе ових данашњих „поштених“ богаташа. Потпуно иста мантра. А комунисти. Кажу да су они највише крали. Јесу, али нема доказа. Ало бре народе, одјебите те смрадове који острашћено причају о протеклим временима.
vitez koja
vitez koja Пре месец
Cetnike je izdao kralj Petar nijesam gledao emisiju samo naslov i na osnovu njega komentarisem
BezimenBezimena
BezimenBezimena Пре месец
Joj voditelju,skloni se brate,totalno si nepripremljen,recnik ti je uzasan,nikakav...
Petar Petronijevic
Petar Petronijevic Пре месец
Ne mozes verovati koliko volim da slusam tvoje emisije. Dace Bog da te slusamo jos dugo i ucimo od tebe pravu istinu
Muhamed Avdic
Muhamed Avdic Пре месец
Jel iko primjetio sliku da ispod yt loga je klip sa balkan ufo kanala
Dragan Jankovic
Dragan Jankovic Пре месец
Nije vas sramota Kragujevca daje Tito bijo Sbin ondabi bilo uredu
Mele Bahovic
Mele Bahovic Пре месец
Vi ste narod koji od lazi zivi
Кул Прсн
Кул Прсн Пре месец
Једва чекамо играни филм. Хвала Погледима на свему 👏
Danilo Djurdjevic
Danilo Djurdjevic Пре месец
.
metempsychosis696
metempsychosis696 Пре месец
Немојте бити као комунисти и скидати кривицу са Енглеза, нема потребе за лизањем енглеских гузица, мрзе нас, ако се трипујете да подржавају Србе на било који начин, па чак и онај монархистички, варате се, опет. Научите једном нешто из историје, не морамо увек у исту кланицу и увек на исту фору.
Zoran Milicevic
Zoran Milicevic Пре месец
Енглези су наjбогатиjи са оплjачканим капиталом.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
... I to po celoj kugli zemaljskoj i drzhali crnachko i idijsko roblje ! I danas su Englezi nezasitiva azhdaja i
Marija Sovljanski
Marija Sovljanski Пре месец
Тачно шта они знају друго.Нису копали кукуруз,соју,радили земљу.
Dux Croatorum
Dux Croatorum Пре месец
Tzv srbskog vođu Karađorđa ubija je drugi vođa i ubijenom i ubici dignuti su spomenici sad se svaki tzv Srbin bije sa dvi svoje istorije. ZDS
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
Vi dizhete spomenike Hitleru i Antu Pavelicu pa se joß dichete njima, a pripisijete drugima kao su nevaljali. Ali Dux je zaista pravi Curator-um !
Monna
Monna Пре 27 дана
Svašta. Svaki od njih je imao svoje zasluge i odigrao je veliku ulogu u oslobodjenju Srba i stvaranju moderne srpske države. Naravno da će i jedan i drugi imati spomenike. I niko ne osporava ni jednog ni drugog. Tako da su ti tvrdnje glupe ko noć. A i za ovaj video nisu relevantne.
Ja Adut
Ja Adut Пре месец
Komunizam i Tito najveće srpsko zlo u istoriji ! Ko ne zna neka čita malo .
Dragan Jankovic
Dragan Jankovic Пре месец
@Marija Sovljanski Mozda imas Ruski korjena cudime
Marija Sovljanski
Marija Sovljanski Пре месец
Тачно,мој отац је мрзео комунисте.
Dragan Jankovic
Dragan Jankovic Пре месец
Steta sto Tito nijje bijo Srbin
mile blazic
mile blazic Пре месец
Sve su to bili Engleski spijuni i Draza i Tito i Pavelic ista govna
surovi1 surovi1
surovi1 surovi1 Пре месец
Samardžić priča price ali nikako da kaže da Draži nisu krivi ni Englezi ni Amerikanci već je bio slab i nesposoban i izgubio je od sposobnijih i organizovanijih komunista...
Momcilo Kesic
Momcilo Kesic Пре месец
Моји дедови или Ђедови су били код војводе Ђујића,Србима је то спасило главе,али у глобалу Србима владају два крила Ватикана масони и језуити,и ништа се није променило, исти и данас владају,другим светским ратом је извршен социјални инжињеринг,где су Срби страдали.Сада опет од та два крила имамо социјални инжињеринг најављен на отварању олимпијаде у Лондону 2012 и публикованог Сатану и пландемију КОРОНА,која се усхићено спроводи,о масонима Карађорђевићима све најгоре. Над нама је толико пута извршен социјални и духовни инжињеринг да Срби више незнају ко су,имамо масонску академију наука,и данас на церемонији споменика Стефану Немањи вијори се масонски црвени двоглави орао,црвени змај,а Кисинђер у част црвеног змаја ,у Уједињеним нацијама прави ритуал назван у Змајевом гнезду.Где је нестао Србски бели двоглави орао,и долазимо што је отац Тадеј говорио да ће масони водити СПЦ. Срби треба да буду само Срби,јер кад их воде та два крила Ватикана звезда и партизан масони и језуити буду обезглављени и руља са програмираним навијачким менталитетом и лак плен за раздор међу Родом,зато требају нови стадиони Римске арене
Marko Sekulic
Marko Sekulic Пре месец
Milisav za ministra obrazovanja!!
Nekilik Nepoznato
Nekilik Nepoznato Пре месец
Ljudi molim vas pogledajte na jutjubu film pandemijske lazi i delite da ljudi vide
Predrag Ilic
Predrag Ilic Пре месец
Одличан филм!
Raka Radovic
Raka Radovic Пре месец
Englezi su uhvatili šifrovane poruke o paktu četnika sa nemcima i od tada je Čerčil prekinuo da pomaže četnike i počeo da pomaže partizanski pokret.
super fuzz
super fuzz Пре месец
Ovaj kao neki ekonomista, razume se u istoriju ko marica u kriv k.... Obična baba narikača. Ko izgubi ima pravo da se ljuti.
super fuzz
super fuzz Пре месец
@Predrag Ilic Kako da ne. Puna je Srbija takvih "znalaca" koji zamlaćuju ovaj nesretni narod. Ovakvi su gori od drugosrbijanske bagre
Predrag Ilic
Predrag Ilic Пре месец
Човек је покидао те такозване комунистичке историчаре !Можете да кењате колико хоћете ,човек има знање!
LalaizBanata MilosObilic
LalaizBanata MilosObilic Пре месец
Антифашистички покрет са ројалистичком идеологијом, (тзв."Равногорски покрет"...!) на челу са пук. Дражом Михајловићем, није благовремено схватио ИСТОРИЈСКИ МОМЕНАТ уздизања српске класне свести изнад националистичке...!? .. То су први схватили Винстон Черчил и Краљ Петар II. Карађорђевић, који је наредио Дражи Михајловићу: да се са свим својим јединицама стави под команду ВРХОВНОГ ШТАБА НОП-а и Тита...да би се на тај начин спречио ГРАЂАНСКИ БРАТОУБИЛАЧКИ РАТ у Србији и сво оружје у Србији усмерило искључиво према ФАШИСТИМА...! ... Нажалост, Дража Михајловић као лош политичар и слаб официр, није послушао НАРЕЂЕЊЕ СВОГА ВРХОВНОГ КОМАНДАНТА КРАЉА под чијом се заставом борио, па је наставио своју политику "седења на две столице" и стално неког исчекивања да се савезници искрцају на Јадран...?! ... Тако је остао без подршке, ПРВО Винстона Черчила и Енглеза, потом српске КРУНЕ и КАРАЂОРЂЕВИЋА, и на крају - већинског српског народа, због чега је "ПРДНО У ФЕЊЕР", и крахирао војно и политички ...!
Neutrino Neutrino
Neutrino Neutrino Пре месец
Kakva je razlika između Amerikanaca i Britanaca?!?!? Srbe uvek žedne preko vode prevedu okcidentalne kolnijalne sile i oni po inerciju uvek prave iste greške: Karađorđevići, Obrenovići, đeneral Mihailović, Slobodan Milošević, Koštunica, Vučić... Po mojim pogledima na autentičnu istoriju naš jedini izlaz je Rusija, međutim, već vekovima zvanični Beograd vodi ultrafarisejsku politiku prema Rusiji: Ruski jezik je izbačen iz Srbskog školstva; nema u našoj Otadžbini Ruske nauke i tehnike; nema Ruske umetnosti; nema Ruskog sporta... Zvanični Beograd neće da prizna suverenitet i teritorijalni integritet Ruske države i tako iritira Ruse kako bi Rusija priznala lažnu državu Kosovo jer to odgovara proljotićevskom SNS - u (kako Angela kaže)...
Marija Sovljanski
Marija Sovljanski Пре месец
Наш народ мало наиван,није покварен народ.Они су зли.
Mad Chex
Mad Chex Пре месец
Nikada komunizam ne bi ušao u srpski narod da oni to nisu željeli! Najveća nepravda prema antifašistima je izjednačavanje i rehabilitacija četnika, sramota! Još da napomenem, iole ko poznaje historiju, čak 2/3 Srba su za vrijeme WW2 bili partizani!
Monna
Monna Пре 27 дана
Najveća nepravda prema antifašistima je upravo što se partizani ubrajaju u njih, a ništa nisu radili, nit su se borili, nit su pokušavali da pomognu narodu, već su ostavili one jadnike na Kozari ustašama. Sve vreme su operisali u slavoniji, al Jasenovac nikad nisu pokušali da napadnu. I još su ciljano decenijama uništavali reputaciju jedinog državno podržanog i potpomogunotog pokreta otpora. Potpuno su uništili reputaciju ravnogorskog pokreta, tako da i ti sad ostaviš takav komentar ispod videa čoveka koji argumentovano, sa sve pomonjanjem izvora govori o II svetskom ratu.
Dragоn Vu
Dragоn Vu Пре месец
Усташе су убиле око два милиона Срба,комунисти између 115.000 и 120.000 а четници између 11000 и 12.000.срба.Последња два податка су из архива Србије у карнеџијевој улици а први податак је моја процена.
surovi1 surovi1
surovi1 surovi1 Пре месец
Ti procenjujes koliko je ubijeno ljudi,aj procitaj još jednom šta si napisao...
Radisa Kostic
Radisa Kostic Пре месец
Изео си га за госта. Тај мрзи и самога себе а камо ли Србију. А што се тиче, четника, дајте и један податак , битке четника са Немаца, и где је погинуо и један Немац. Јер зна се сто за једног погинулог Немца. А зна се и да су четници чували српски народ тако што нису пуцала на Немце. Да Немци после не би стрељали . Браво за четничку идеологију.. Чекајмо , наоружавајмо се, окупљајмо се, и не пуцајмо на Немце.
Atina Ana
Atina Ana Пре месец
Господине Самарџићу, не слажем се са вама да су га Американци издали, сви на Западу кажу да су га Британци издали. черчил је прво подржао четнике и Дражу, а затим их је на крају издао и дао подршку Титу и партизанима.
Djordje Bogicevic
Djordje Bogicevic Пре 7 дана
JER SI NEOBAVESTENA
Vladimir Ignjatovic
Vladimir Ignjatovic Пре месец
Samardziceva kritika antiamerikanizma u Srbiji je zasnovana na toboznjoj razlici izmedju razlicitih politika prema Srbiji od strane razlicitih administracija USA ?! To je velika zabluda , jer je svaka americka administracija u poslednjih 100 godina bila , u manjoj ili vecoj meri , antisrpska , prvenstveno sto smo vidjeni kao mali Rusi na Balkanu .
Vladimir Ignjatovic
Vladimir Ignjatovic Пре месец
))))) auuu ala si se ti pogubio , a ja sa tobom polemisem u kratkim formama , poput metafora , analogija , alegorija .... sve misleci da u ovome ogranicenom formatu komentara , kazem sustinu sa sto manje reci , ali ocigledno imamo razlicite kognitivne kapacitete , ali nekrivim tebe , vec sebe kada se nastavljam sa osobom koja koristi nebuloze poput “ stravicni zlocini nad muslimanima “,” bombardovanje Dubrovnika “ ili “ markale “. Ali da zavrsim sa cuvenom reci , koja dolazi posle zavrsetka vazdusne opasnosti . GOTOVO .
Darko Djokic
Darko Djokic Пре месец
@Vladimir Ignjatovic kao sto rekoh, samo ti tapsi samog sebe po ramenu. a to koliko je neko urban ili provincijalac govori i ogranicenost u komentarisanju. za tebe su i aleks dzons i asanz isto sto i klinton i cnn i bus i olbrajtova... nepovezano ubacujes crvenog vojvodu u diskusiju, koga briga sta je on nudio 1990 i to 2016 budalesanje sa majicama. lik je debeovska podmetacina u cilju ogadjivanja srbima i monarhije i ravnogorskog pokreta, sto je on kao verno slobino kuce i obavio. a to sto je klinton "hvalio" slobeka u jednom trenutku da je balkanski mirotvorac, to se zove diplomatija, trebao je da potpise a Bogami i da natera bosanske srbe na potpis mira. Medjutim, mnogo cesce ga je zvao balkanskim kasapinom.
Vladimir Ignjatovic
Vladimir Ignjatovic Пре месец
Citati iz “ Mi nismo andjeli @, poput onog o Nikiju smekeru , su bili urbane lozinke po kojima smo se mi urbani klinci prepoznavali , a koje sabani i zeljovi nisu kapirali ))))))
Darko Djokic
Darko Djokic Пре месец
@Vladimir Ignjatovic :))))))))) smeker koji lepi etikete drugima, jer pred cinjenicama ostaje nem. dobar si:) uzivaj smekeru...
Vladimir Ignjatovic
Vladimir Ignjatovic Пре месец
Seselj je 1990 nudio amerima dobrovoljce za napad na Irak , 2016 nosio majice sa Trampovim likom , a njegov ucenik nosio 2 miliona dolara 2016 Hilari , Sloba od Klintona bio proglasen za “ mirotvorca Balkana “ .... tako da su oni iz tvoje brigade , a ti samo nastavi sa svojom indoktrinacijom da slavis bombardovanje osiromasenim Uranijumom , 3 miliona mrtvih u Iraku , pola miliona mrtvih u Siriji , cetvrt miliona mrtvih u Libiji ...... a sve to zarad demokratije , slobode medija ( Asanz/Aleks Dzons ), CNN/Holivud ....
Komandant PPN
Komandant PPN Пре месец
znate li koliko je katolickih a koliko pravoslavnih svecenika stradalo,koji je odnos🤔
Monna
Monna Пре 27 дана
Hravtska katolička crkva je tesno saradjivala sa fašistima, što je jedini slučaj saradnje fašista sa crkvom. Fašisti to nigde nisu radili, a ni crkve nisu želele da budu povezane sa njima. Predstavnici rimokatoličke crkve u Hrvatskoj su masovno učestvovali u zločinima i genocidu na prostoru NDH. Apsolutno je neverovatno da rimokatolička crkva nije napravila nikakav otkolon od ponašanja sveštenstva u NDH. Sramotno je i neshvatljivo.
Komandant PPN
Komandant PPN Пре месец
@Predrag Ilic tako je ako nije drugačije😉
Predrag Ilic
Predrag Ilic Пре месец
Две трећине хрватских римокатоличких свештеника су били кољачи .Не можеш њих рачунати као жртве и изједначавати са српским православним свештеницима.
Alfred Kwack
Alfred Kwack Пре месец
Kapiram kad je bilo ono antikoministicko vreme da su isle te price te izdao Cercil,te ovaj te onaj i onda je ubacena ova fanazmagoricna cetnikologija,a danas treba pricati realnu pricu a to je da posle sloma Nemaca u ruskom svetu SSSR krece u nezadrziv nalet i krece na Berlin i na prostoru tadasnje Srbije nikakvi cetnici niti bilo ko slican nije imao nikakve sanse i logcno da su i Britanci i Amerikanci zbog vaznog polozaja Srbije i Jugoslavije podrzali realnu vlast koja je vrsila fakticku vlast..Da nije bilo tog autenticnog domaceg komunistickog pokreta SSSR bi izmislio nekog kao sto je bilo u Istocnoj Nemackoj npr tj bivsem DDR.
Monna
Monna Пре 27 дана
Ma ne lupaj. Staljin je proglasio Jugoslaviju svojom interesnom zonom, a pri tom je bio diktator i ubica. S druge strane, Amerikanci i Englezi su želeli da završe rat i uradili su kao što su ranije radili sa kolonijama. Ovo nama, to tebi i mi dobismo Tita za maršala.
Vesna ciric
Vesna ciric Пре месец
O
braji Brajinovic
braji Brajinovic Пре месец
Odlična emisija
Vladimir Bakic
Vladimir Bakic Пре месец
Тооо Никшутине војводо.
Fudbalska nostalgija
Fudbalska nostalgija Пре месец
Cetnici su kao i Partizani bili kreirani od spoljnih interesnih grupacija i jedni i drugi su radili na stetu svog narosa a u interesu onih koji su ih oformili . Razlika izmedju njih je kao razlika izmedju Vucica i Djilasa .NEMA JE.
stockton 209
stockton 209 Пре месец
Ово је дефинитивно највећа глупост коју сам прочитао у свом животу.
Dejan Janković
Dejan Janković Пре месец
Još jedan mudroser .
Pravi Srbin
Pravi Srbin Пре месец
Novo Novo Novo..... Uhvatili su Vladimir Lalica Lale sa drogom, znamo da uzima, Ali sad je oficijalno
Petar Smiljanic
Petar Smiljanic Пре месец
Станиславе, много сереш! Динар је био конвертибилан све до 1988. Кратко после 2. светског рата није био. Умери се и повероваће ти људи.
highhopes
highhopes Пре 17 дана
@Darko Djokic A ja ti garantujem da sam Antin menjao u Nemacku, Svedsku, Holandiji, a bio je konvertibilan svuda u svetu. 100dm=700 dinara. Edit: izvinjavam se kasnije sam procitao vase sledece komentare. Svako dobro i nemojte bas biti vulgarni kad komentarisete.
Darko Djokic
Darko Djokic Пре месец
@Petar Smiljanic naterali ste me da malo pronjuskam, i zaista, dugujm vam izvinjenje za antu markovica. njegov dinar ipak jeste bio konvertibilan (ne samo na recima) i u insotranstvu tih nekoliko meseci, dok ga tudjman i milosevic onako bratski nisu sjebali. www.nytimes.com/1991/04/20/business/feuds-crippling-yugoslav-economy.html Ali, za dinar od 45 do ante i dalje stojim da je bio obico smece. Za to mogu x linkova ako treba da postavim:)
Petar Smiljanic
Petar Smiljanic Пре месец
@Darko Djokic Као и увек тражите кривца у другом, а динар сам још као дечак у Енглеској и Америци мењао. Само лажите децу данас.
Darko Djokic
Darko Djokic Пре месец
ne kaki. komunsiticki dinar nikad nije bio konvertibilan, cak ni antin, nigde ga nisi mogao menjati u inostranstvu. jednostavno nije imao zlatnu podlogu kao kraljevski dinar, vec je bio inflatorno djubre, najobicniji toalet papir.
Krist Saul
Krist Saul Пре месец
Lalic daje savete za teretanu, ljudi, pomozite ovog jadnika sto trazi savete od tog prevaranta, covjek se ukenjao jedeci jagode, jagode ljudi, pa cela ruma zna kakav je on prevarant, ne dopustamo antipravoslavci da redu nas red
Rada Randjelovic
Rada Randjelovic Пре месец
Poenta: Tito porucio bombardovanje Srbije i potrosio preostalo zlato.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Stevan Kummer; tako je uchila komunistichka ßkola ! A njihova "istina" je celom svetu dobro poznata !
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@super fuzz: NETACHNO, po srbski: VELIKA LAZH !
Stevan Kummer
Stevan Kummer Пре 26 дана
@Marija Sovljanski Зато су и љути. 😂😂😂😂 Па иду у Шпанију да се испечу. 😂😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
Stevan Kummer
Stevan Kummer Пре 26 дана
@Marija Sovljanski То ти је Банкарска тајна. Само онај који има по закону право да гледа. Може без опасности. Онај који нема право, је шпијунажа и иде у дуг затвор. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
Stevan Kummer
Stevan Kummer Пре 26 дана
@jovo tenkovski Иди бре па се лечи. 😂😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
Petar Patuljic
Petar Patuljic Пре месец
Ako cemo posteno, jedini je Nedic brinuo o Srbima i Srbiji. Bio je situacioni a ne ideoloski kolaboracionasta. Omogucio je da stotine hiljada prekodrinskih Srba prezive u Srbiji. Da bi ocuvao Srbe u Srbiji je morao biri MIR. Pomagao je i prekodrinske cetnike, kako navodi Vojvoda Djujic. Omogucio je cetnicima u Srbiji da budu legalizovani. Da Draza nije dizao ustanak u Srbiji, u nevoljnoj kolaboraciji sa komunistima, ne bi bilo tolikih odmazdi. Da je poslusao Nedica I otisao u NDH, spasao bi mnoge Srbe I ne bi dopustio Titu da mobilise tolike Krajisnike, koji su pobegli od hrvatskog noza. Verovao je Britancima, nasim najvecim neprijateljima. Zato je tako I zavrsio. Ipak Nedic ne moze da bude pravno rehabilitovan, ali bi ga Crkva morala proglasiti za mucenika.. Mnogo je zapetljano bilo. Jedino se moze generalno reci da je su Jugoslovenstvo ludog Kralja i tzv srpske intelektualne elite posledicno dovelo do Jasenovca, da bi posle titoisti dosli glave Srbima. Jugoslovensko/titoisticko/ ustasoidna elita i danas vlada Beogradom.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Predrag Milicevic, stradanja Srba u prvom sv. ratu nemaju veze sa Nedic-em!
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Ljuba Stojanovic; Drazha Mihajlovic je proglaßen prvim herojem Evrope od Amerikanaca, jer se prvi pocheo obrachunavati sa faßizmom. U Americi su mu podigli spomenik ali Titi nisu! On je pokußao saradnju i sa Titom i sa Rusima ali kao komunisti a protiv monarhije su ga sabotirali i potpuno izdali.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Ljuba Stojanovic, Rusija je bila napredna u tom monarhistichkom miljeu, ali ugnjetachki prema seljaßtvu i radnicima. Monarhija je ulagala u velichinu svoje zemlje i u izgradnji dvorova i palata za vlastelu. To ju je dovelo u bezizlazni polozhaj i oktobarsku revoluciju.
Ljuba Stojanovic
Ljuba Stojanovic Пре 25 дана
@Aleksandar Stojkovic Видим да ти имаш појма. Спреман си да попијеш и највеће глупости. Царска Русија најнапреднија држава света, уназадили је бољшевици. Пошто испољаваш озбиљне симптоме нема користи да ти било шта објашњавам. Поздравља те Ватикан у твојим сновима. Лењин послат да прави срање у до тада победоносној Русији. Време је да престанеш да слушаш којекакве лажне истпричаре по Интернету. Тако је и Хитлер тврдио да би Немачка сигурно победила у Првом светском рату да није било штрајкова у позадини. Добар ти је истомишљеник.
Aleksandar Stojkovic
Aleksandar Stojkovic Пре 26 дана
@Ljuba Stojanovic Немаш ти појма црвендаћу. Царска Русија је тада била једна од пет највећих економија света, те би у наредним годинама због велике индустријализације преузела апсолутну прву позицију као најнапреднија држава света! И шта онда ураде Ватикан и западњаци па пошаљу Лењина из Швајцарске да праци срања у Русији и то у сред Великог рата.
Dzon Vejn Milisav
Dzon Vejn Milisav Пре месец
Bice Srbija jednom jaka i postovana drzava! Rodice se opet Dusan silni! Istorija se neminovno ponavlja!!!
Dux Croatorum
Dux Croatorum Пре месец
Moš mislit. ZDS
Dzon Vejn Milisav
Dzon Vejn Milisav Пре месец
Ziv je Draza umro nije, dok je srbstva i Srbije!!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Zdravko Milovanovic
Zdravko Milovanovic Пре месец
Самарџић говори о помоћи титу у рату тенкова шерман то је неистина јер су шермани примљени после 1950 године и то 599 комада а никако у рату. Из рата су изашли са тенковима т34 и нешто стјуарда.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
Englezi napußtajuqi Chetnike su nprihvatili Tita iz lichnih politichkih interesa!
Rima Rima
Rima Rima Пре месец
Koliko kontradiktornosti u priči ovog gospodina.Ni sam ne vjeruje u ono što priča.
umcarac11
umcarac11 Пре месец
Srce Ljudi kada kažu da im je nešto u srcu oni pokazuju na predeo grudi. To je postala stvar folklora , oni to tako rade jer svi to tako rade. Niko ne preispituije ima li to smisla . A istina je da to baš i nema mnogo smisla , ali koga je briga. Ali hajde da vidimo šta je srce u duhovnom svetu? Srce je centar naše pažnje, fokus naših misli, centar našeg uma. Misli koje su dominantne u našem umu i kojima posvećujemo najviše pažnje su nam u srcu. Olovka ima srce jer je grafit u njenom centru. Naše telo ima srce i to je centralni organ tela. Iz drugih religija je preuzeto da je duhovno srce u grudima i da nema veze sa umom što je velika prevara. Pogledajmo raspeće, kada Isus visi na krstu, gde mu se nalazi glava? Baš u centru krsta. Tako je duhovno srce sam centar našeg Uma i ako bi smo mu tražili mesto onda je to negde iznad nosa , sredina čela, pa malo dublje u lobanji. Tako nekako doživljavamo sebe dok istražujemo odakle naše misli dolaze. One misli kojima najčešće posvećujemo pažnju su nam u srcu. One su sam centar našeg uma , fokus našeg uma. Ono šta volimo i čemu je naš život posvećen će biti u našem srcu jer tim mislima mi ćemo posvetiti najviše pažnje. Hristos kaže da ne možemo voleti bogatstvo i Boga, jer ko je bogat materijalnim stvarima; znanje, imanje, telesna lepota, titule, taj će u svom srcu stalno misliti o svom bogatstvu i za Boga u njegovom srcu neće biti mesta. A Gospod kaže: Sine daj mi svoje srce. Šta to Gospod traži kada tako kaže? On traži našu pažnju, jer ako mu damo pažnju daćemo mu i našu ljubav. Zato je bogatome teško da nasledi Carstvo nebesko. Za njega je ono preskupo, a siomašak ga dobije za džabe. Neupućeni božanskim otkrovenjima izmišljaju stvari i pokazuju rukom na grudi kada govore o duhovnom srcu. Mi dok ne upoznamo Hrista slušamo samo Đavolji glas, glas našeg intelekta. A kad upoznamo Hrista mi dobijemo i Božiji razum koji nam daje savete i možemo da čujemo njegov glas. Mi smo stalno na raskrsnici i svojom pažnjom i voljom odlučujemo kojim ćemo se mislima predati i kojim ćemo putem svojim umom ići. Ljudi misle da ako okače krst oko vrata da nose svoj krst, ali naš krst je to raskršće u centru našeg uma, u našem srcu, našem fokusu pažnje. Kada smo svojom pažnjom okrenuti svom intelektu, tom đavolu u nama, mi ne posvećujemo pažnju Gospodu koji živi u nama. Naš intelekt je uzurpirao naše srce i za Boga više nema mesta. Pa možemo da se zapitamo: Nosimo li stvarno svoj krst ili nam se samo čini da ga nosimo? Ako vam se svidela ova priča potražite na Jutub kanalu “Zadnje Vreme” ima još puno toga. Takođe na kanalu u kartici DISKUSIJA ima još sličnih tekstova Hvala
Братислав Гарчић
Братислав Гарчић Пре месец
Милославе, штета што нема више новина. Има људи који више воле да читају, миришу хартију и пљуцну у прсте да окрену страну. Не мора све бити визуелизовано тј дискавери и хистори канал...
Dragan Nikolic
Dragan Nikolic Пре месец
Cetnike je izdao licno Cercil niko drugi.On je udario noz u ledja cetnicima kakvi amerikanci.Cercil je 1944 licno slao oruzje opremu i oruzje TITU i partizanima a i Cercilov sin je bio kod TITA.To je istina kakvi amerikanci Englezi su zlo i Amerika je njihova kolonija Britanaca i dan danas.Da nije bilo Engleske krune Nikad ne bi Amerika nastala.Jer Amerika je bila zemlja starosedeoca indijanaca a najveci genocid je uradjen nad indijancima i zivotinjama 100 mil Bizona su pobili.
Milan Buha
Milan Buha Пре месец
Pogledajte šta Dejan Lučić kaže ckiji je agent bio Tito, Vajs.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
Znalo se to i ranije, da je Tito bio agent i Zapada i Istoka, naravno prema potrebi ochuvanja svog ugleda i vlasti !
Goran Ilic
Goran Ilic Пре месец
Брате мани се Лучића човек прича глупости лаже и ради у служби на залуђивању Српског народа
Братислав Гарчић
Братислав Гарчић Пре месец
Мислите путујући Јутјуб продавац својих књига. Не мерем...
Stefan Smiljić
Stefan Smiljić Пре месец
Kakva gluperda, mora da je progesor "istorije"
Velimir Kolundzija
Velimir Kolundzija Пре месец
To sto ste naveli da su ih ubijali komunisti je isto kao da se izjavio da su rat zapoceli socijal demokrate ili ti kojoj god je partiji pripadao neki zlocinac.
Aleksandar Filipovic
Aleksandar Filipovic Пре месец
Не свиђа ми се овај део око Черчила и Енглеза ,мислим да су нам запечатили судбину 27 марта.Жељом да опстане утицај краља и владе запостављени су интереси већинског српског народа.Борба да се сачува нација није постојала ,све је дато у руке Ватикану и западу тобоже савезницима
grada milosevic
grada milosevic Пре месец
Без Краља не ваља.
Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović Пре месец
A bre Srbine Boziji zini! Otvori bre ta usta majka mu stara pa jedva te razumem!!! Jesi doruckov'o? Pa pricaj bre ko covek,namuci me a hocu sve da cujem, bruji kuca i opet pola ne razumem!!!
Radovan Spasic
Radovan Spasic Пре месец
Samadric odlican kao i uvek, doduse imao je par greseka: 1. na Kubi postoji internet, samo sto je sistem kao kod nas pre 20 godina tj. preskup je 1 americki dolar za 1 sat, a postoji varijanta i mesecne pretplate od 7-10 dolara ali je jako spor, s obzirom da su plate oko 40 dolara, narod ne moze da priusti pristup internetu, kao u ostalom delu sveta, koriste ga samo za najnuznije potrebe i nemaju sistem kontrole interneta kao u S. Koreji i Kini. Drugo u vezi stvaranja Jugoslavije 1918 nisu bile samo 2 opcije na stolu ko sto rece gospodin Samardzic bilo je vise opcija: jedna opcija je bilo stvaranje zajednicke drzave Juznih Slovena (bez Bugara) koja je na kraju pobedila zaslugama Srba, Ruzvelta i Francuske. Druga opcija odrzavanje reformisane Austrougarske Monarhije koja bi obuhvatala sve predratne teritorije sa malim teritorijalnim gubicima u korsit saveznickih naroda po ovoj opciji Srbija bi ostala bez velikih delova svoga naroda i svojih istorijskih i etnickih teritorija, ovu opciju podrzavali su Britanci i delimicno Amerika kao i porazene sile i Vatikan; treca opcija podrazumevala je osnivanje Jugoslavije sa centrom u Zagrebu (sto je i ucinjeno stvaranjem kratkotrajne drzave-jedno-mesecne nepriznate drzave Slovenaca, Hrvata i Srba koja se je ujedinila sa K.Srbijom) tu opciju su takodje podrzavali Britanci, deo katolicke medj. zajednice ukljucujuci i Vatikan, ova opcija je takodje bila losa po Srbe jer je ostavljala sve teritorije zapadno od Drine van Srbije; cetvrta opcija podrazumevala je stvaranje novih etnickih drzava na teritorijama porazenih sila gde bi Srbija i CG dobile teritorijalna prosirenja, ova opcija u teoriji je mogla da bude dobra za Srbe jer bi okupila najveci deo Srba ali bi takodje jedan veliki deo Srba ostao pod Italijom i Madjarskom i Austrijom, ova opcija je bila losa za Hrvate i Slovence jer bi oni ostali pod vladavinom Italije, Madjarske i Austrije i vremenom bi bili asimilovani danas ne bi postojali niti kao narod niti kao nezavisne drzave (doziveli bi sudbinu Slovenaca u Italiji i Stajerskoj i Hrvata u Austriji i Majdarskoj koji su svi jedna mala nacionalna manjina koja se stidi svog slovenskog porekla), ova opcija je iz geostrateske perspektiva bila losa po Srbe jer bi sve srpske neprijatelje Austriju, Italiju i Madjarsku ostavila na Balkanu. Slovenci, Hrvati i Srbi sa protstora bivse Monarhije, zahtevali su ujedinjenje sa K. Srbijom kako bi izbegli ovu posledjnu opciju: Srbi su imali interesa da okupe sve Srbe u jednu drzavu i da istovremeno zauvek izbace Austrijance, Madjare i Italijane sa Balkana, takodje racunali su da ce Slovenci i Hrvati biti zadovoljni unutar zajednicke drzave sa Srbima jer su ih Srbi oslobodili i dali im podjednaka prava kao i Srbima i podjednak status konstitutivnog naroda (osim prava na nezavisnost). Dakle, zahvaljujuci tome sto su Srbi vojnicki porazili Austrijance i Majdare i Italijane na Italijansko-slovenackoj granici dakle proterali su neprijatelje u potpunosti sa Balkana i zahvaljujuci podrsci Ruzvelta koji je ubedio Brtijaniju i podrsci Francuske, Srbi su zajedno sa saveznicima uspeli da pronadju kompromisno resenje a to je stvaranje zajednicke drzave Srba, Hrvata i Slovenaca-velike Jugoslavije kao i stvaranje novih drzava po etnickom principu na teritorijama porazenih: Austrije, Madjarske, Cehoslovacke, Poljske...Nazalost Srbi su ovim cinom porazili spoljasnje neprijatelje i proterali ih sa Balkana ali su istovremeno primili u svoj dom veliki deo naroda koji nije zeleo zajdednicki zivot sa Srbima, koji su zeleli sopstvene nezavisne drzave i koji su na Srbe gledali krvavim ocima. Jedan deo ovih naroda je zeleo da zivi zajedno sa Srbima medjutim jedan takodje veliki deo ovih naroda gledace na Jugoslaviju kao na privremeno skloniste gde su se sklonili dok bura ne prodje (tj da ih ne bi Italijani, Madjari i Austrijanci okupirali i asimilovali) a kad bura prodje tj kad im se ukazu povoljne medjunarodne okolnosti planirali su odu iz Jugoslavije, problem je naravno bio sto su Hrvati i Srbi Muslimani (kao i danas) zeleli da odu iz Jugoslavije ali zajedno sa srpskim teritorijama, sa Slovencima problema te prirode nije bilo jer su imali etnicki homogenu teritoriju. Kod Hrvata i Srba muslimana-Bosnjaka kao rasrbljenih Srba u Makedoniji postojao je jos jedan psiholoski problem a to je bolesna mrznja prema Srbima jer su u podsvesti znali da su srpskog porekla i imali su potrebu (kao i danas) da uniste sve sto je srpsko. Tak da nazalost nama spoljni neprijatelji nisu toliki problem koliki su nam nasi bivsi Srbi i sadasnji tzv "drugo Srbijanci" jer oni na nas gledaju krvavim ocima i uvek ce koristiti priliku da nas uniste zajedno sa spoljnim neprijateljima.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Goran Ilic, Cincar-Paßic je znao mnogo, ali su ga malo slußali !
Goran Ilic
Goran Ilic Пре месец
Добар део излагања вашег је у реду али нисмо се ми ту много питали Амери су водили главну реч на преговорима чак су и карзографе довели уосталом позната је она Пашићева створили смо лађу а где ће отпловити само драги бог зна
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
То је апсурдно јер мања штета су Италијани на Балкану него све друго,идеја да се анимозитет анулира да сви буду Југословени још веће је лудило,Мађарска и Италија са узму од Хрвата оно шта желе данас би био спас за Србе. Далеко повољније него било шта друго.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
Изјавити да под комунистичким режимом није било еконимског напредка није ништа друго до острашћено посматрање ствари. Приватизација природни ресурса и страни капитал који диктира све уз домаће тајкуне имали смо пре доласка комуниста на власт.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
Занимљиво да комунисти нису од Русије која је била пољопривредна држава направили нуклеарну и свемирску силу.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре 20 дана
@Slavko Tilic Па ја сам написао да одређени сектори морају бити државни и да комунизам је донео многима огроман напредак.
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Стефан Стефан, Komunizam bi bio idealan kad bi ljudi bili idealni. Nazhalost toga nema i ubrzo je propao. Kinezi i Rusi su to uvideli i iskombinovali ga sa kapitalizmom i tako su doßli do ogromne moqi i privrednog napredka. Rusi imaju neßto sporiji uspeh ali to je logichno zbog velikog broja nacionalnosti pa ih nije lako usaglaßavati. Belorusija manje ima tog problema pa je znatno brzhe doßla do vißeg standarda od Rusa!
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Стефан Стефан, u Zemlji gde stranci kolo vode mozhe se slobodno tvrditi: propali ste Narode. Svaki treba biti gazda i svoj na svome, to je stara dokazana ISTINA !
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
Da li TI prichaß napamet ili zaista nemaß pojima o Rusiji. Ko je bio strah i trepet za Amere, nego Rusi. Na osnovu chega ako nisu svemirska i nuklearna sila. Verujem da bi ti hteo da je istina ßto prichaß, ALI NIJE niti qe BITI !!!!
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
@Немања Мићић Јеси ти луд или?! Па арнаути држе пекаре по Србији док отимају део Србије,у задње две године више ти миграната дошло у Србију и живи него за 45 година комунизма! Српкиње љубе поњаве по мигрантским камповима,то ником није пало на памет да уради за време комуниста а још мање да неки Арапи терају Српкиње у сред Шумадије да љубе поњаве! Ево капиталисти доводе зидаре из Индије јер од када нема комуниста срамота бити радник,срамота ако ниси директор! Нема више индустријски погона и гиганата,раде трактори који су комунисти правили! За време Карађорђевића прво убеђивали Србе са нису Срби већ Југословени а све руднике дали енглском и француском капиталу,Народна банка била ПРИВАТНА. Ето неће бити прогона верника ал' исламски верника јер капитал највише воли странце да доводи и разбија етничку слику државе. Више сада миграната имат 20× у Обреновцу у последне две године него за 45 година комунизма у целој СФРЈ. Нисам југословен нити антисрбин али оспорити оно шта су Срби постигли за време комуњара је сулуду,знао се неки ред на улици и на телевизору,Срби радили у ЕИ Ниш и другим гигантима а сада у кладионицама и Лидлу!!!
ivan nedelkovich
ivan nedelkovich Пре месец
Moj pradeda jovan ilic ima ga u arhivi delovodja pisar je spasio celo selo jer je jedan svabo u okolnom mestu ubijen, četnik u srcu za komuniste izdajnik. Dobro voljno se je predao baš kao petar maraš u filmu ispred zaječarske policije pa je prebačen u negotinski zatvor. Zbog slobodne predaje kazna mu je smanjena sa 15 na 7 godine robije jer je pod optužbom surovao sa okupatorom, i ja bih to danas isto učinio da spasim svoj narod kao i on samo da se zna
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Marko Gavranovic, znachi spasio ih je zhivota ?
Marko Gavranovic
Marko Gavranovic Пре месец
I moj spasio partizane.Zaglavila mu brada u redenik.
ZORAN zubovic
ZORAN zubovic Пре месец
Eee ti da bi spasao srbe ne treba da surujes sa neprijateljom.izdajnikom..Vucicem...nego treba da se naoruzas....a pradedu pusti na miru..on je svoje dokazao
ivan nedelkovich
ivan nedelkovich Пре месец
Brate slušam vas i uzivam i gledam ove botove ja nisam sa snimkom stigao ni do 1/8 i još ne mogu perceptivno kroz osećaš da vam dam misljenje a stigoše 6 negativnih lajkova, mislim hvala vam za svaki video pogoto ko je ko u našoj NE božijoj prelepoj duhovnoj Srbiji. Amin i bog vas blagosiljao
ivan nedelkovich
ivan nedelkovich Пре месец
@Milan Vudragovic sto me napadas? Da bi se bolje odbranio il sta, da bi bi tom tvojom teorijom podhranio snagu za napad. Ja sto kažem to je moje i zapamti samo moje i potpuno moje, dal to tebe zulja ili ne to je tvoje jer si svako suvišno pametan gde nemaš nikakv posao
Milan Vudragovic
Milan Vudragovic Пре месец
Sto su tebi botovi oni koji ne dele tvoje misljenje.Gospodin Samardzic je izuzetno pristrasan,iznosi poluistine i izvrcje cinjenice,kopija komunistickih istoricara koji to isto rade za drugu stranu.Pitam se da li postoji neki realan i nepristrasan istoricar na ovim prostorima bez svrstavanja na bilo ciju stranu.
Milanka Prokic
Milanka Prokic Пре месец
Pa Ameri su Engleske marionete ,sve sto englezi narede oni odrade,tako da je nas najveci neprijatelj Engleska ,a onda svi jeni poslusnici.Englezi su u pozadini tako da vecina ni ne sumnja u njh.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
Сваки Амер храни амерички империјализам мантром да су Богом дана нација и да имају морално право да интервенишу где год хоће.
Đorđe Čvarkov
Đorđe Čvarkov Пре месец
Гибаничарски историчар. Прича како му одговара. Ни за Дражу ни за Тита, наш је вођа Љотић Мита. И Недић свакако. 27. март је била велика грешка. Глупи британски агент Душан Симовић са браћом Илића који су изазвали бес Немачког рајха, уместо да будемо неутрални и добијемо град Солун.
Miki Labrador
Miki Labrador Пре месец
Руке ти се позлатиле Милославе! Једино то за Черчила и британце не знам вала.. Бога ми. Неб ја њима ништа веровао икад. Мораш мало да се потрудиш да их објективније сагледаш, не само британце, него целу ту западну екипу. Они су створили комунизам. Раде заједно. А то "америка је демократска земља" то ти је заиста .. наивно
Atina Ana
Atina Ana Пре месец
Британци су перфидно издали Дражу и четнике, a на почетку рата су добили подршку да их искористе, а на крају дали подршку Титу и партизанима. Наши „савезници“ су бомбардовали цео југ Србије 1944. године и БГ за Ускрс, подржавали су и комунизам у Југославији а не у СССР. Не треба им веровати, зову их „Перфидни албион“ (Perfidious Albion), краљева грешка је била што је веровао овом черчил и на крају га је преварио. Aко видиш да се двије рибице свађају у води, требаш знати да су Енглези у близини.
Hrasnice 39
Hrasnice 39 Пре месец
Тако значи, краљ је издао Дражу који је у два наврата преговарао са брозом (терориста). А ти проглашаваш издајницима Недића и Љотића који су прихватали србску нејач, која је побегла од усташког ножа.
dragan dragan
dragan dragan Пре 20 дана
@Slavko Tilic Da da Cherchil je citao proglas o izdaju. Daj Slavko, kakva nezrelost, on je kraljevic, ne moze da bude nezreo, nema taj luksuz jer prestavlja jedan narod. I svi ti Karadjordjevici su sa sadasnje tacke gledista, ebivetri. Od Karadjordja pa nadalje. Srbiju su stvorili Obrenovici, a Karadjordjevici su od onih sto zaguzvaju u kafani pa zbrisu na vrata kad krene zurka... Pored vampira tita oni su najveci grobari srpskog naroda, svojim odlukama direktno su nas unistili...
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@dragan dragan, nebi se moglo reqi da je kraljeviq Petar izdajnik jer on nije bio politichki zreo, nego to je bio Cherchil koji je u njegovo ime plasirao "srbsku politiku" ka domaqim politicharima u Zemlji...
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
@Рада Танасковић Нема слагања и нема "заједничког делања" са таквима као Ви!!! То само може се решити на један начин и он је неминован!!! Љотић није био Југословен који је заговарао јединствени југословенски идентитет, то желиш рећи?! Немој као штукор избегавати одговор!!! Богу су се молили и патетичне фразе понављали као ТИ исто Срби који су ишли у колони један по један под хрватаки маљ и балијску каму,па ето где их то одвело.... Фино питам јел Љотић није био Југословен који је заговарао јединствени југословенски?!
Рада Танасковић
Рада Танасковић Пре месец
@Стефан Стефан , слажем се да је југословенство погубно по Србе. Боље да се мало потрудимо и сложимо и заједно деламо најбоље што можемо. А не да сксчемо и очи вадимо због Љотића и Недића и осталих јабука раздора. Бог да им душу прости, то је све што још могу и желим да додам.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
@Рада Танасковић Љотић није био Југословен који је заговарао јединствени југословенски идентитет?!
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
Трагедија је што тих година Југословени водили своју борбу преко српских леђа и српске крви.
Arandjel Riskin
Arandjel Riskin Пре месец
Selo je pocelo da gori pre vise od 80 godina, a baba se jos i danas ceslja..emisaja razvodnjavanja danasnjice i skretanja paznje..nesto se u Srbiji opet valja ispod tepiha...
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре месец
@Veljko Blažić Слажем се 100% са Вама.
KIM Nema predaje
KIM Nema predaje Пре месец
СТЕФАН СТЕФАН ТО РАДЕ И ДАНАС, А НЕДАВНО ЈЕ ЈЕДАН У ЛИВЕ КОМЕНТАРУ РЕКАО ДА ИХ ТРЕБА ИСТРЕБИТИ ЧАК НИ ЖИВИ КАКТУС НЕ ОСТАВИТИ, НЕ РАЗУМЕМ АЛИ ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ И ТО ДОБРО РЕЧЕНО. rspost.info/first/zavLbpPUeGajYc0/video.html СВИ ТРЕБА ДА ПОГЛЕДАТЕ ОВАЈ ВИДЕО ГДЕ ЈЕ ОБЈШЊЕНО ДА ЈЕ Г. ДРАЖА МИХАЈЛОВИ ПРОБАО ДА НАПРАВИ СВОЈУ ДРЖАВУ, АЛИ ПОШТО ЈЕ КАО БИЛО РАТНО СТАЊЕ А ИМАЛИ СМО ПРЕ ТОГА КРАЉЕВИНУ, ТО НИЈЕ БИЛО ЗАКОНСКИ МОГУЋЕ ЈЕР СМО БИЛИ ОКУПИРАНА ЗЕМЉА. ЗНАЧИ ДА СМО И САДА ОКУПИРАНА ЗЕМЉА ЗБОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ПРАВНО ГЛЕДАНО И ПРАКТИЧНО ЈЕСМО И НИКО НЕМА ПРАВО ДА ПРАВИ НЕКУ ТЕРИТОРИЈУ НА НАШОЈ ТЕРИТОРИЈИ. ШИРИТЕ ОВАЈ ВИДЕО. ПОЗДРАВ
Hejsan Hrjda
Hejsan Hrjda Пре месец
Milisav=Slina
nebojsa jeremic
nebojsa jeremic Пре месец
Смрт комунистима и титоистима
ZORAN zubovic
ZORAN zubovic Пре месец
Lepo je to sto ...polagacko...dolazimo do istine...ali mi nije jasno da smo jos uvek pod okupacijom komunista njihove dece i unucica...kako toga da se resimo..vucica....tadica..dacica..i ostalih komu.lopova i izdajnika !!!!????
Slavko Tilic
Slavko Tilic Пре 21 дан
@Stevan Kummer, svaka rezhimska ßkola brani tekuqi rezhim. Kralj je sklonio zlato iz zemlje da nebi pao nemcima u ruke, komunisti su ga podigli nakon oslobodjenja od Vatikana a Tito to nikad nije objavio !
Stevan Kummer
Stevan Kummer Пре 26 дана
@ZORAN zubovic Антихристе. 😠😠😠😠😈😈😈😈🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
BORIS BALTA
BORIS BALTA Пре 26 дана
@Stevan Kummer Za koje pravo si se ti izborio.Da sljakas za minimalac.
BORIS BALTA
BORIS BALTA Пре 26 дана
@Stevan KummerKradu istoriju,odnijeli na rukama.
Stevan Kummer
Stevan Kummer Пре 26 дана
@BORIS BALTA Да преузимамотуџе грешке од олоша и битанги. 😠😠😠😠😈😈😈😈🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 Бори се за своје право или ћеш бити поједен. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
ZABRANJENA ISTORIJA - CEO FILM
1:37:20
Pogledi
Приказа 152 хиљ.
Stefanović protiv Vučića. Telenovela "I bogati plaču" | ep227deo04
8:37
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 209 хиљ.
Nina Todorović x Albino - 30. Februar (Acoustic)
2:57
DANAS JE 03 03 2021 - DAN KOJI MIJENJA BUDUĆNOST
8:15
Treća Dimenzija
Приказа 49 хиљ.
Goran Šarić - „Poreklo Crnogoraca”
49:00
KCNS
Приказа 102 хиљ.
NA RUBU ZNANOSTI: Genetika katastrofizma
48:23
Hrvatska radiotelevizija
Приказа 279 хиљ.
Podcast 064: Jovan Memedović
2:37:57
Agelast
Приказа 421 хиљ.
Людмила Павличенко - о снайперах Великой Отечественной войны (1973)
20:12
Советское телевидение. ГОСТЕЛЕРАДИОФОНД России
Приказа 1,1 мил
TV DUEL O DRAZI
1:12:14
Pogledi
Приказа 91 хиљ.
NA RUBU ZNANOSTI: Patenti Viktora Schaubergera
51:17
Hrvatska radiotelevizija
Приказа 349 хиљ.
Podcast 049: Miloš Milaković
2:56:58
Agelast
Приказа 555 хиљ.
Stefanović protiv Vučića. Telenovela "I bogati plaču" | ep227deo04
8:37
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 209 хиљ.
Nina Todorović x Albino - 30. Februar (Acoustic)
2:57
DANAS JE 03 03 2021 - DAN KOJI MIJENJA BUDUĆNOST
8:15
Treća Dimenzija
Приказа 49 хиљ.
Cunami - Svaki Dan
2:24
Cunami Flo
Приказа 375 хиљ.
DANAS JE 03 03 2021 - DAN KOJI MIJENJA BUDUĆNOST
8:15
Treća Dimenzija
Приказа 49 хиљ.
ALEN SAKIĆ x RASTA - JUGOSLAVIJA (OFFICIAL VIDEO)
3:51
Balkaton Gang
Приказа 850 хиљ.
MEDICO - Mamma Mia (prod. by EnelBeatz)
3:27
SUAVE
Приказа 40 хиљ.
INAS x MIKE RIDE - AP (JUŽNI VETAR 2 OFFICIAL SOUNDTRACK)
2:38