UŽIVO: DA VAS ČUJEM Prvi put u Srbiji: suđenje Miloševićima!

  Приказа 10,611

HelmCast

Пре 12 дана

Autor i voditelj Miodrag Zarković
#SlobodanMilošević #Serija #HelmCast
*********
Вибер заједница канала HelmCast/ХелмКаст , поглeдајте емисије пре других : bit.ly/2Qs0mRH
-Molim vas da donacije koje biste uplatili nama preusmerite na neku humanitarnu organizaciju ili narodnu kuhinju.
-HelmCast se u potpunosti finansira od YT reklama i svojih proizvoda.
-Stavovi izneseni u emisiji ne moraju biti obavezno i stavovi HelmCast-a
Ukoliko vam se emisija dopala, možete nas kontaktirati putem:
Zvaničan Facebook profil : HelmCast.RS/
Zvaničan Twitter profil : helmcast?lang=en
Zvaničan sajt : www.helmcast.rs
Zvanični mail : info@helmcast.rs
*********

Коментара
Djuketa Petrašinović
Djuketa Petrašinović Пре 2 дана
Sto im nismo sudili odmah kada su napravili prvu pljacku u prevaru, kada su pokazali prve znake totalitarizma i ludila a to je 1990 te. Taj covek nas je zavio u crno i unistio ne samo nasu mladost nego i buducnost ove zemlje. Sada imamo ljude iz tog doba ponovo na vlasti. Dosli su da nas dokusure. Boljsevici od 1944 do danas vladaju i nece nas pustiti da stanemo na noge. I to nisu Srbi iz Srbije nego okupatori iz 1944 te za koje je Srbija ratni plan.
Boris Sljukic
Boris Sljukic Пре 4 дана
1982 uhapsen je bracni par Milosevic od strane FBI u Njujorku zbog izdavanja menica bez pokrica za $27÷28 miliona. U FBI pritvoru je proveo mesec dana, posle cega je pusten kao da se nista nije desilo. 1991 Rusi nam nude S 300 kao deo klirinskog duga. Milosevic to odbija uz obrazlozenje da se dogovorio sa Amerikancima. 1991 Milosevic preko muza Dafine koji otvara banku u Nemackoj vrsi se kupovina kalasnjikova koji su snimljeni u aferi Spegelj. Muz Dafine je naknadno likvidiran. Mrtva usta ne govore. 1991 general Momcilo Perisic podize DM10 miliona sa kojima stvata 1. diverzantsku brigadu, kasnije preimenovanu kao 10. diverzantska brigada koja vrsi ratne zlocine na tlu ex SFRJ. Cije su pare tog je i brigada. 23. oktobra 1991 general Zivota Panic je sa svojim naoruzanim obezbedjenjem izvrsava vojnu okupaciju upadajuci kod predsednika Republike Srbije Slobodana Milosevica, rasustajuci vladu Dragutina Zelenovica. Od tada Srbija je jos uvek pod vojnom okupacijom Jugoslovenskih generala iz 1991. Razlog je bio zakon o teritorijalnoj odbrani u Socijalistickoj Federativnoj Republici Srbiji koji je stavljen na glasanje. Od tada je taj zakon strogo zabranjen u Srbiji. 1993 Slobodan Milosevic daje preko DM20 miliona preko Bogoljuba Karica za rusenje Americkog coveka i Ruskog predsednika Borisa Jelcina. Od tada Rusi vise ne zele da nam prodaju S 300, a Ameri i zvanicno pocinju plan bombardovanja FRJ. Bio sam u vojsci te godine. Upravo tada smo dobili direktivu da zapicnemo sa sredjivanjem sklonista u slucaju bombardovanja koja pre toga nisu odrzavana 10 godina. Jos uvek se se tacno secam direktive. "Zbog opasnosti od bombardovanja od strane NATO zemalja mora se izvrsiti sanacija sklonista." 1993 Karter dolazi u Bosnu da sa Karadzicem potpise dogovor. To bi oznacilo kraj rata u BiH pri cemu bi Srbi dobili izmedju 50÷78% bez daljnjeg krvoprolica. Milosevic znajuci da ce u tom slucaju zavrsiti kao Causesku minira taj dogovor. 1993 Milosevic potpisuje dogovor sa Bilom Klintonom preko kurira Ricarda Holbruka. 1996 Milosevic potpisuje Dejtonski sporazum. 1997 Milosevic u vojni budzet za celu godinu uplacuje samo DM100. Razlog je bio da su oficiri na izboru 1996 masovno glasali protiv Milosevica. 1997 odrzana policiska vezba bojevog gadjanja sa 4÷6 aviona tipa Orao. Vojska je cele godine prodavala svou opremu policiji da bi namirila osnovne troskove. 1998 Milosevic kada shvata sta se sprema sve sto je policija preuzela vraca brze bolje vojsci FRJ.
Nedeljka Nedeljka
Nedeljka Nedeljka Пре 7 дана
IBRAVO ZARKOVIĆU, IZVRSNA EMISIJA. POKUŠAVALA SAM DOBITI VEZU ALI NAŽALOST. VOLELA BI JER JA SAM IZ KRAJINE, KORDUN I NE OSUĐUJEM MILOŠEVIĆA. EJ LJUDI, U TO VREME BILO JE ZABRANJENO NEBO IZNAD REPUBLIKE SRPSKE OSIM ZA NATOTO ZLIKOVCE. MOŽETE LI DA ZAMISLITE DA JE KRENULO PREMA KRAJINI DESETAK HILJADA VOJNIKA, TENKOVA, OKLOPNIH VOZILA, MOŽETE LI ZAMISLITI? PA TI MILOSRDNI ANĐELI SA SUPER AVIJACIJOM TU NAŠU VOJSKU PRETVORILI U KRV, MESO I GVOŽĐE . I JA DOBRO ZNAM DA U TO VREME U KRAJINI BILO JE VAŽNIJA VLAST NEGO NAROD. NEŠTO NIJE VALJALO. UGLAVNOM , MI NAROD POSTRADALI SMO PONOVO I PONOVO. MILOŠEVIĆ NIJE KRIV. DANAS MI JE ŽAO DA JE KAPETAN DRAGAN UOPŠTE BIO U KRAJINI JER DA TOLIKO MOŽE DA SE ULIZUJE PRECEDNIKU NIJE MI JASNO.....A....PARE....DA DA
Aleksandar Vucicevic
Aleksandar Vucicevic Пре 8 дана
Zarkovicu sta bi sa kukom jel uzarena.... Najsimpaticniji si bio kad te zvala kuka izgleda da ste jako prisni, kako mozete gledaocima da ostanete duzni objasnjenje kako se glavom lepi za plafon iz mesta?
Zoran Bajic
Zoran Bajic Пре 9 дана
Ja mislim da o pokojnim treba govoriti sve najbolje po srpskim obicajima ako smo srbi. I ako je Slobi trebalo suditi u Srbiji jer on nikome nista nije uradio osim Srbima a posle njega ti njegovi nazovi opozicija ili vladajuca koalicija koji su ispekli zanat kriminalaca i danas vladaju Srbijom ja sam zbog 1 diktatora (sto mnogi govore da se zivelo super) otiso iz zemlje i danas isto to govori i servira narodu drugi diktator najpametniji Srbin koji sve zna i razume se u sve Aca (Tesla je 0 za njega) koji dok nije dosao na vlast obecavo kule i gradove da negovorim o izdaji Kosova a drugo dok on nije dosao nije bilo setnji pedera i lezbejki a sad nam oni (sa vrha) promovisu kako bioloski roditelji nisu vazni pa bih hteo da pitam Srpski narod dali ste vi vecinom postali pederi i lezbejke kao oni koji to promovisu ili smo mi hriscani pravoslavni za koje je porodica na1 mestu. A sad smo dozvolili da nam decu uce uskoli kako nedolikuje jednoj patriotskoj Srpskoj porodici a pogotovu danas sa pandemijom da nas eksploatisu kao roblje zato narode razmisljaj ne o sebi a o deci i unucima koliko mozemo jos da ih naucimo i pomognemo jer oni nemogu da prezive pored mobilnog i kompjutera narode ucite svoju decu trebace im u bliskoj buducnosti razmislite
vladimir bruic
vladimir bruic Пре 9 дана
1:41:40 Ma šta je Milošević pregovarao ajde ne budi smešan, poslala ga CIJA za koju je radio od početka do kraja i izvršavao njihove naloge, bio okružen ljudima iz cije kao Stanišić i ostali, kad gledam ovakve emisije vidim koliko narod nema pojma, sva opozicija tog vremena stvorena od strane debea, isto kao i u Hrvatskoj i u drugim republikama a db pod potpunom kontrolom cije, ajde molim vas samo naglabate bezveze, od 1945 do danas ništa se nije promenilo i uvek su isti na vlasti u Srbiji i u bivšim republikama.
Nosilac Spomenice '91
Nosilac Spomenice '91 Пре 9 дана
Samo smrtna kazna i to egzekucija giljotinom za: Svinjsku glavu, Cvetanku, Bolida - vozaca i muslimansku drndaljku ... porodicna egzekucija na Terazijama i to u prisustvu srpskog naroda... Umesto da omaste giljotinu , oni se danas smeju glupavom srpskom narodu iz podmoskovske dache... folirajuci sopstvenu smrt prvo Svinjska glava pa i Cvetana nedavno...
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
Nisi ti samo nosilac sramotne spomenice. Sa slike nam se smeši i nešto drugo. Ti si nosilac - srbosijeka! Ujo moj!
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
SUĐENJE ČOVEKU U ZEMLJI Moj drug, jurodivi Miodrag Zarković, rešio je da, za razliku od onih koji su prodali Vožda u Hag, organizuje javno suđenje Slobodanu Miloševiću - U ZEMLJI. Početak je nagoveštavao da ćemo prisustvovati - devastaciji jedne humke, pod lipom. Konac delo krasi - završna reč "sudije" je pokazala da je skriveni koncept i zadatak emisije bio - revizija i raskrinkavanje haškog razapinjanja Vožda i njegove voljene zemlje, Srbije.
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
Film "Državnik" o Slobodanu Miloševiću, potpisuje Ljiljana Milanović, bivša novinarka RTS-a, koja je, zajedno sa svojim suprugom, tadašnjim direktorom RTS-a, 5. oktobra i u crnim danima i godinama koji su sledili posle NATO oktobarske revolucije, preživela pravu golgotu. Zanimljivo je da je na Jutjubu prvi deo filma imao tek 1.800 pregleda, a drugi još manje - svega 1.000. Naknadno je prikazan i na TV Hepi. Dve nedelje kasnije, antimiloševićevska pamflet serija - "Porodica", koju je finansirala CIA i srpska državna kompanija "Telekom", nakon gromoglasne reklamne kampanje imala je pompeznu premijeru na RTS-u, javnom servisu, državnoj, Buljoševićevoj televiziji, koja je nakon petoktobarskog puča načičkana žutim kadrovima. Kompletna kadrovska struktura RTS-a ostala je netaknuta i nakon dolaska Nikolićeve, a zatim Vučićeve partije na vlast, sve do dana današnjeg, a sam Bujošević, ostrašćeni antimiloševićevac i zadojeni đinđićevac, iako je ispunio zakonski uslov za penzionisanje, nedavno je reizabran, na ko zna koji po redu mandat u službi zapadnih službi.
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
Zarkoviću, ime moje, imenuj mi srpskog političara koji bi uspeo da spasi Krajinu. Pri tom te ne ograničavam na devedesete. Slobodan si da prošetaš - do praistorije. Kakvi su svi drugi, koji ovih dana ponovo razapinju Vožda Trećeg Srpskog Ustanka - ti si suvo zlato. Ali, jedno si zaboravio - tvog Koštunicu je na vlast doveo onaj isti, koji je Miloševića srušio - "Milosrdni anđeo". Da ne bi njega, Milošević bi vladao doživotno a Koštunica nikad ne bi došao u priliku i iskušenje da proda dušu đavolu. Nekad sam ga voleo. Sad ga samo žalim.
N. Kostic
N. Kostic Пре 9 дана
Ko je taj u Srbiji da sebi može da dozvoli toliku slobodu i da priča o nekakvom suđenju jedinom srpskom državniku koji je u to vreme izvukao maksimum u datim okolnostima? Ko god da je bio na njegovom mestu nebi umeo bolje da odradi posao. Na kraju su svi pametniji. Čovek velike harizme, socijalističkog pogleda i pomalo sanjar neostvarivih racionalnih ideja.
Mersiha Horozovic
Mersiha Horozovic Пре 9 дана
sjecam se neki su se busali u prsa i pokazivali clansku knjizicu SPO ja se cudila kontam ovi ne poznaju hercegovce , ne vredi njima ni objasnjavati ko su ti igraci . sada valjda mnogi znaju .
Srdjan Stankovic
Srdjan Stankovic Пре 10 дана
Praviće Srbi Slobu od blata... Jako ubrzo 🤐😬
A X
A X Пре 10 дана
Zarkovicu zasto na Srbin Info brisete sve komentare koji su kriticni prema Djilasu? Da li Djilas finansira Srbin Info?
Цвеле Баћић
Цвеле Баћић Пре 10 дана
Miodrag Zarković je čovek frustriran i pun mržnje prema Miloševiću, a pored toga je i priglup sa vrlo skromnim znanje geopolitike i u opšte ne razume kako se vodi politika na državnom nivou. Kratko rečeno obična budaletina koja ne dozvoljava drugi pogled i mišljenje o bilo kojoj temi da se razgovara. Za njega postoji samo njegova Istina.
Mina
Mina Пре 10 дана
Sankcije nije niko izazvao u Srbiji, već su sankcije nametnute od strane zapada.
Tarmi Rićmi
Tarmi Rićmi Пре 10 дана
Miloševic je kriv za sve! Bilovi i Blerovi su super! Nemamo vise Miska uzivajte u Bilu i Bleru!
Ljiljana Klajic
Ljiljana Klajic Пре 10 дана
A koji presednik bio dobar,Milodevic odveden u Hag, totalno ponizenje srbije, zemlja bez sudova drugog ubili a da ne idemo dalje ,pa zar nije I Tesla proglasen ludjakom u tadasnjoj stampi ,u srbijiI ostao jedan I po dan,I I sto dalje reci ,srbi na srbe uvek .,To bi trebalo ozbiljno shvatiti jer to je najopasniji projekat,,,I zavrsice se na beogradskom pasaluku pozz,inace sam bila veliki protivnik Milosevica,ali nasi susedi su voleli sve svoje presednike I zato I'm treba cestitali I tad I sad
ДРЕКАВАЦ
ДРЕКАВАЦ Пре 10 дана
Milošević je bio Titov naslednik i tu je kraj svake priče.
dugmic dugmic
dugmic dugmic Пре 10 дана
Kakav kreten kakva glupava ideja od mamlaza 8,500 pregleda bravo majstore vreme da se produkcija zapita za tvoje radno mesto
007 Dusko Popov
007 Dusko Popov Пре 10 дана
Vulin je jedan debil i neprijatelj. Jedan klosar kome treba po nosu dati.
Predrag Nikolic
Predrag Nikolic Пре 11 дана
Zasto sto je narod bio obmanut sa EU i Bebom Cedom i Djindjicem gde su oni koji su dali garancije po Ustavu i Zakonu jedan je otiso a ovi drugi pa mi nemamo zakon od 2000 niti se Ustav poštuje i sada mrtvima suditi sram da vas bude Izdajnici sada vam mnogo lepse!!!
Kapetan Bele Lade
Kapetan Bele Lade Пре 11 дана
Ovo lakrdija od emisije
Dejan Dudukovic
Dejan Dudukovic Пре 11 дана
Umobolna i sramotna emisija, kao sto je i voditelj i vecina njegovih sagovornika....
miki vulo
miki vulo Пре 11 дана
SRBIJA NIKAD NEĆE DA IMA PRESEDNIK KO MILOSEVICA KOJI JE BRANIJO SVOJ NAROD POSLE NJEGA DEMOKRATE SVE ZA TOPONICU IMEDJU NJIMA DRAŠKOVIĆ I ČEDA.
miki vulo
miki vulo Пре 11 дана
Sto se tice kosova Milošević nije kriv Tuje još Tito zapetljo stvari naučio daih rani i daim daje milion dolara dnevno a Milošević I'm ukinuo oni oce pare a da ne rade i nista da ne plaćaju.
miki vulo
miki vulo Пре 11 дана
Crna Gora izdala sve republike izdale a digle se partije i lopovi i ko je kriv svi su rekli daće da ratuju a posle KUKUJ neće niko jedna mala sa ica ljudi ko je došo posle njega i šta su uradili.
miki vulo
miki vulo Пре 11 дана
Nije vam kriv Milošević I ne krivite čoveka sami ste krivi neki ste trčali za Draškovićem neki za Seseljem neki za Djindjicem davali dupe da ne rade a puna država Spiuna i izdajnika.
Душан В.
Душан В. Пре 11 дана
Сви (скоро) су се бавили последицама доласка Милошевића на власт, тј. где се ми као боримо против злог Запада, па као, иако смо били против њега, увидели смо после ширу слику и увиђа се његово државништво у тешким тренуцима, бла, бла, бла... Лудило. Размишљање народа који никада политички није одрастао, и зато пролази како пролази. Кључно нико не помену. По паду Берлинског зида (кључни догађај за сва даља догађања) једино нама на власт долази комуњара која се прави да се то није десило и он прави позорницу за наше поразе који следе. Руси, који имају атомске бомбе, они су се покрили ушима и скунули гаће, али не и ми (додуше, скидамо их после уз понижавање). Према томе, Милошевић, највећи херој Хрвата и Шиптара, је морао да буде кратко и поштено суђен - па бешен. Заједно са црвеном вештицом. Да смо иоле Срби. Али, ми смо политички дебили били и остали.
Gordana Vesic
Gordana Vesic Пре 11 дана
Dragi moji Srbi gde god bili .ovako mi srbi pametni ili glupi,zatvoreni smo kao ovce,i neznamo gde ko udara .Neme jos toga koce da nas izvede na pravi put. Milosevic, nikad nije bio srbin,niti je vetovao u crkvu,za saradnike je imao seselja,vuka dtaskovica idrugu bagru koja je bila gladna svega isvacega. Tako je i sada ,ovi sada,gladni su i doktorata i svega i svacega i nikad dosta. Generalno mi smo upropascen narod ,jugoslavija i petokraka jos uvek postoji, a ono su pobili i unistili sve sto je srbsko,zato srbija nije mogla prva da izadje iz te grobnice . Skidam kapu gospodinu Milanu s Proticu , jednog dana ce shvatiti i oni sto nista nevide. Ovaj voditelj je mesturbacija seselja, kao i vucic, a ovi vulini i svi ostali ministri nih vucic madturbira svaki dan ,malo je vulgarno ali oni nezasluzuju bolje. Drsgi moji srbi krajne je vreme da oteramo ovakve nece biti lako jer ovi su gori od turaka,ustasa.
Vesna Stefanovic
Vesna Stefanovic Пре 11 дана
Kakva bizarna ideja za emisiju. Dno.
green green grass
green green grass Пре 11 дана
Ovaj Zarković je totalno neartikulisan čovek , na svako suprotno mišljenje gledalaca uzdiše , pravi neke čudne zvukove ,da ne komentarišem tek nadglasavanje i nametanje stavova , svi znamo čoveče šta ti misliš o kumanovskom sporazumu ,držiš se za njega ko pijan plota , ne objašnjavaj svakom gledaocu ponaosob , mislim da je ovo tip emisije za Marinkovića , Zarković je adekvatan kao sagovornik za jutarnji program kod Marića .
Marija Losh
Marija Losh Пре 11 дана
Zavrsio je gde je zasluzio da zavrsi.Ovaj voditelj je glupan, kada ima sta pozitivno da kaze o toj bagri Milosevicevih! Upropastio i izdao srbe iz kraine, izigrao i prodao srbe na kosovu, radio etnicko civenje po Vojvodini, izazvao rat i bombardovanje! Na kraju je ona njegova opajdara pobegla sa parama i sinom u Rusiju! Sve u svemu bio je srpski Hitler!
sale avram
sale avram Пре 11 дана
Ja krivim samo Slobu mislo je da ce odrzi jugoslaviju a Tito je to sve diktaturom radio niko nije sme da kaze za Tita nesto u kafane pa goli otok odma a kamoli na televizije a trebao je bolje bi bilo za sve nas ovo danas je gore nego kod tita
Andra Lazic
Andra Lazic Пре 11 дана
MILOŠEVIĆ JE PRAVO GREŠKE ALI NIJE ZASLUŽIO HAG JER JE BIO PRITISNUT OD ZAPADA, OVI KOJI SU GA PREDALI U HAG TREBA BEZ USLOVA DA BUDU UHAPŠENI I TO ODMAH, IZVINITE ON NIJE NIŠTA OD DRŽAVNE IMOVINE RASPRODATO ŠTOSU URADILI OVI SADA, KOSOVO JE SPASIO REZOLUCIJOM 1244 TAKO DA ON ĆE UĆI U ISTORIJU SRBIJE, OVAJ VAŠ NASLOV JE ŽIVA SRAMOTA ZA NAŠU ZEMLJU, PRESTANITE DA LIŽETE DUPE ZAPADU SA MRTVIMA HEROJOM SRBIJE, TREBA DASE STIDITE SVOJIH GODINA....
Milica Jojic
Milica Jojic Пре 11 дана
Ako se bilo cija punoletna deca ,braca,kumovi bave kriminalom tu bi trebalo da reaguje policija i sudstvo
Milica Jojic
Milica Jojic Пре 11 дана
U Srbiji je problem ,nezavisno sudstvo,, jer da je zaista nezavisno nebi se mnogi nasi vladari ,njihova punoletna deca ,opozicija i dr. ponasali kako se ponasaju.Nebi moglo sjasi kurta da uzjase murta Pobogu pa imamo Dusanov zakonik
Miroslav
Miroslav Пре 11 дана
Dobra fora je bila...DAJ KRAJINU ZA REPUBLIKU SRPSKU.... Sada opet..............DAJ KOSOVO ZA REPUBLIKU SRPSKU... Bice .......................DAJ VOJVODINU ZA REPUBLIKU SRPSKU... A onda...(DOBRA STARA) ANEKSIJA BOSNE...I BIH ULAZI U EU,OTSECENA OD SRBIJE,kako kaze Sreder... ...............................BEZ REPUBLIKE SRPSKE !
Drazena Kovacevic
Drazena Kovacevic Пре 11 дана
Ja sam iz krajine i neslazem se da je milosevic izdao krajinu
yus yus
yus yus Пре 11 дана
Ti si kao nesto ponosna sto si iz krajine jel da
Gaga Si
Gaga Si Пре 11 дана
Karakteristika Srba je da nekog podignu u visine pa ga spuste bez padobrana
Marjan Tomše
Marjan Tomše Пре 11 дана
Nacionalizam balkanskih plemena nam je bio poguban. Raspirivali, do užarenja, su ga anglosasi, historijski neprijatelji Slovena. Iskoristili su trenutka, i sad nam piju krv na slamku. Slobodan je bio Srbima jedilni spas... Ne srljajte ni u Europu, nit u zločinačku tvorevinu, tzv. NATO!
lorkapjesnik
lorkapjesnik Пре 11 дана
Ако би Срби постфестум судили Милошевићу, како ли би тек судили Вучићу...
Ljiljana Klajic
Ljiljana Klajic Пре 10 дана
Srbi uvek nekom side ,ubijaju ,vrlo opasan projekat
Milica Jojic
Milica Jojic Пре 11 дана
Na nasu zalost bio je jugosloven a ne srbin,branio je jugoslaviju a ne srbiju
Milica Jojic
Milica Jojic Пре 11 дана
Devedesetih po gradovima u Srbiji su na vlasti bile demokrate i druga ,,,opozicija,, Milosevic nije upravljao vojskom SFRJ i zato mu nije ovde sudjeno Da se nebi nasli pravi krivci.Nije On ,,kupio,,secerane,fidelinke idr fabrike nego velike demokrate i njihovi kumovi koji i danas vladaju samo su se preobukli i postali milijarderi.Prodavali su i otimali fabrike po Srbiji kao da im je deda ostavio
MrBatistuta83
MrBatistuta83 Пре 11 дана
Ovo sto se sad desava je priprema novog 5.oktobra,matrica je manje vise ista Vucic mafijas,"ubio" Cvijana kao sto je Sloba ubio Stambolica,pa Vucic "izdajnik" kao da sad moze bilo ko da uradi nesto krupno na Kosovu a i jedan i drugi su im bili saradnici,eto samo se ceka novi Kostunica i neko prorocanstvo koje ce da vam izbaci neki Lecic na sta ce da se uvate stotine hiljada infantilnih patriota.A sad glavno ako uspe novi 5.oktobar prva stvar koja ce da se uradi za 15 minuta neki novi Djindjic ce odmah "hrabro" zvanicno priznati Kosovo i uvesti sankcije Rusiji..Samo eto mozemo da se nadamo da je sad bitno drugacije vreme Amerika je daleko slabija eto cak ni na svojoj hemisferi nije ustanju da izvede drzavni udar u Veneculei,a nadam se i da je narod pametniji i da nece da navale kao idioti onda 5.oktobra a ustvari ranije 24.septrembra kad su masovno glasali za Kostunicu tj DOS a i ovi panduri potencijalni izdajnici su videli kako su prosli Legija, Pavke, Djordjevic itd posle Slobe 90% njih je pohapseno i poslato na robiju ili ovde ili u inostranstvu,a ove novodrugosrbijance koje sad srecem sad su mnogo krvozedniji od onih ranijih vidim pominju i Gvantanamo i masovna streljanja zato pamet u glavu ..
Radmila Radjenovic
Radmila Radjenovic Пре 11 дана
Dali postoji mogucnost da mi koji su posle 5 oktobra a radili smo u drzavnim firmama dobijemo za zivota materijalnu pomoc jer svrgavanje milosevica je pvezano sa tim datumom jer je ipak drzao socijalnu odgovornost
PRESTO
PRESTO Пре 11 дана
Da ne bi njega,moja porodica i ja nikad ne bi postali Kanađani! Sad kažem HVALA MU !
Dejan Glišić
Dejan Glišić Пре 11 дана
Nista grtalica, nista jelenovi . nista ono bijelo govno koje opet pada a .
Zoran Djordjevic
Zoran Djordjevic Пре 11 дана
Nisam slušao maloumnijeg voditelja.
Milan Miljkovic
Milan Miljkovic Пре 11 дана
Завршна реч господине Зарковићу је за свако поштовање. Велики респект за свако изговорено слово.
Branko Radanovic
Branko Radanovic Пре 11 дана
A ko ste vi , mi a ko oni
Noise
Noise Пре 11 дана
Svaka čast za emisiju. Žao mi je što nisam mogao da učestvujem. Sve najbolje vam želim
Goran Saric
Goran Saric Пре 11 дана
Zlikovac milosevic je trebao visiti u BG kao izdajnik Srba u vjekovnoj Srbskoj zemlji Krajini sa svojim generalima JNA, titovim komunistima..
Branka Zivkovich
Branka Zivkovich Пре 11 дана
Definitivno odbrana
Boris Djinovic
Boris Djinovic Пре 11 дана
ko ce da hapsi ove sto su vladali posle Milosevica???
Ljiljana Klajic
Ljiljana Klajic Пре 10 дана
@Лав Лазар niko
Лав Лазар
Лав Лазар Пре 11 дана
Наредне изабрана власт ,од часног Народа Патриота!
Zorica Zoka111
Zorica Zoka111 Пре 11 дана
Milosevic je nas poslednji pravi drzavnik i predsednik i ama bas s nijednim javljanjem gledaoca nisam zadovoljna...Toliko povrsnosti, pausalnih i neinformisanosti, da je to zalosno...
Branka Zivkovich
Branka Zivkovich Пре 11 дана
Jako kompleksno pitanje za kratki odgovor. Ali, pokusacu: Milosevic je "trgovao" onim sto nije njegovo (samo mu je dato poverenje da sacuva), a to je teritorij i narod. Okruzio se olosem ( falili su mu Ratomir Putnik I Zivojin Misic), a i "Trijanskog konja" je imao u krevetu (znas sta narod misli i radi, a neznas sta ti zena radi). Medutim, nas, Srbe treba da je istorijska sramota da smo svog predsednika dali da mu nasi neprijatelji sude. Ako je nekome ucinio zlo i lose i ako ga je neko skupo platio to su bili Srbi. Srbi su trebali i da mu sude. Ali, u usporedbi sa ovima danas, zlata vredan.
Nebojsa Vidovic
Nebojsa Vidovic Пре 11 дана
a ko je to sem kneza milosa u novijoj istoriji bio drugaciji
Velimir Kolundzija
Velimir Kolundzija Пре 11 дана
Ljudi ono sto sigurno znamo je da nista ne znamo, moje misljenje da je ovu seriju pustio danasnji Milosevic kako bi se poistovetio sa njim jer ocito sluti da ga nesto slicno ceka, sto se tice Krajine tu se postavlja pitanje dali je trebalo tada uci u rat sa nato snagama ili 99te, da je usao 1995 to bi sigurno bio daleko krvavi rat sto je za sigurno ali ipak mislim da je to bio povoljni momenat za nas, s druge strane njemu je obecano da ce narod Krajine biti samo razoruzan pa je zato knindze poslao u RS da navodno nesto pomognu i time opet mozda sprecio ogromnu pogibiju jer bi te knindze poginule do poslednjeg i povukle sa sobom duplo vise hrvata, tako da bi tu mogli reci da je tako ponizio Srbe ali pokusao da dobije na vremenu da se Rusija probudi, opet da je nakon bljeska vesto dopustio da oluja pocne da ostavi knindze da se polako povlace i time uspore oluju dok bi hrvati za sobom ostavljali spaljena sela i da 3 dan kada se priblize Kninu na 50 km sa punim pravom podigne avione i tenkove i prebaci rat na tu stranu, ima bi opravdanje pred celim svetom posto je zaustavio etnicko ciscenje a umesto na kosovu mi bi i danas pricali o kraini, ali posto nije nista od toga uradio i posto je jos na samom pocetku miniran aerodrom zemlja i posto je nestalo neko oruzje kao sto su rakete rubez koje smo imali a danas ih nema, moguce da je sve ovo bila samo predstava gde se sam narod branio koliko je mogao a da su i milosevic i svi redom ovde samo da sprovode ono sto im zapad naredi, jer i samo bombardovanje je bilo jako cudno iz prostog razloga sto se prica da je milosevic zatrazio bombardovanje da bi mogao da povuce vojsku sa kosova, isto tako su cudna naredjenja da polece jedan po jedan avion a da nam 60 migova 21 i isto toliko orlova i galebova uniste na zemlji, mi smo imali izuzetne pilote za mig 21 pa valjda je logicno da kada vec nemas gde da ih sklonis uz 2 miga 29 koji imaju bolju situacionu svest u vazduhu sa njima posaljes i 4 miga 21 jer su ti avioni tada bili u dobrom stanju i imali su rakete dometa do 14 km sto kada se pogleda uz migove 29 koji su imali rakete do 40 km i nije tako lose, njih 6 na nebu pokrivaju solidan vazdusni prostor a odozdo ih cuva nas pvo, 2018 indiski mig 21 je oborio f 116, naravno da to nije lako ali i iz miga 21 pilot moze da se katapultira pa oko se za to obucavao ceo zivot valjda je bolje da pokusa nego da ih unistavaju na zemlji, kao sto rekoh ipak mi jako malo znamo i zato Putin uopste trazi diplomatski status od naseg predsednika kada vec imaju taj ceetar zasto ne dovezu opremu pa ni nato nas nije pitao, mi zivimo i slepi i gluvi u ovom svetu pored usiju i ociju.
Dusko Markovic
Dusko Markovic Пре 11 дана
Setitese milosevicevog zadnjeg obracanja stace sve biti u srbijiu imaoje greske ali nije za sve
Predrag Stojkovic
Predrag Stojkovic Пре 11 дана
Исти тај Вулин(волина) је и данас на власти.
Ljiljana Klajic
Ljiljana Klajic Пре 10 дана
Srbi na srbe opasan projekat
SotirzvaniDjubre
SotirzvaniDjubre Пре 11 дана
Iza Volina nesto i ostalo,iza vasih ni carape za 63-cu padobransku nisu ostale. Kad naucite cemu ministar sluzi,mozda i bude nesto od vas.Mada ja ne bi bio tako optimistican kada ste vi u pitanju.
Predrag Stojkovic
Predrag Stojkovic Пре 11 дана
Жарковићу, овога пута си био одличан! Одлична емисија. Адвокат и тужиоц, савршена улога.
milojica-ne seri pope Corovic
milojica-ne seri pope Corovic Пре 10 дана
hahaaaaaaaaaaa
Milan Jovovic
Milan Jovovic Пре 10 дана
@milojica-ne seri pope Corovic ИМЕ О ВАМА СВЕ ГОВОРИ ...
milojica-ne seri pope Corovic
milojica-ne seri pope Corovic Пре 11 дана
Zarkovic,veciti tupadzija
Predrag Stojkovic
Predrag Stojkovic Пре 11 дана
Особа која је задња звала у емисији је тако добро анализирала Слободана да ме је одушевио. Као да видим и слушам сам себе.
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
Brat slepac, u realnom vremenu. Kakva vajda od naknadne pameti, bez iskrenog pokajanja za balavandersko podrivanje otadžbine u svojstvu korisnog idiota?
novo pejic
novo pejic Пре 11 дана
Konjo
Vesna Blagojevic
Vesna Blagojevic Пре 11 дана
Englezi su uvek izazivali ratove na ovim prostorima Ko ce njima da sudi ?
Marko Obilić
Marko Obilić Пре 9 дана
Strašni Sud.
Стефан Стефан
Стефан Стефан Пре 11 дана
Кад ћете Ви Југословени оставити нас Србе на миру?!
Лав Лазар
Лав Лазар Пре 11 дана
Бог свима суди по заслузи!
JKF
JKF Пре 11 дана
Za vreme Milosevica narod je pokupovao drzavne stanove za sitne pare. Krupnije zverke su verovatno zgrnule pare na taj nacin ali je cinjenica da mi izdrzavamo ovih 20 godina bas zbog toga sto vecina nas ima svoje kuce i stanove i ne placa kirije. Za vreme Milosevica si mogao raditi sta hoces , svako ko je imao bilo kakvu ideju i bar malo pameti mogao je da zaradi dovoljno da nije gladan. Inspekcije nisu dirale nikog, kazne za sve i svasta su bile smesne, komunalije budzasto. Gladni i 'ladni su bili oni koji su bili nesposobni za bilo sta i cekali su da drzava brine o njima. Velike sile su resile da rasture Jugoslaviju. One su je i stvorile. Milosevic tu bas nista nije mogao da uradi osim da pokusa srpski korpus da grupise. Suocen sa izdajama na svim nivoima mislim da je uradio mnogo. Sacuvaj Boze da nam je AV bio tada na vlasti. Srbi ne bi postojali a Srbija bi se izbrisala iz istorije. Iako nisam bio za njega, iz ove perspektive i vremenske distance tacno mi dodje da ga pravim od blata. Imao je velikih gresaka ali te greske, s obzirom na tadasnju situaciju , su nista u odnosu na ove greske koje prave sve vlasti od onda do dana danasnjeg. U stvari, ovi potonji ne prave greske, tacno znaju sta rade .Milosevic nas je ujedinio , ovi nas okrecu jedne protiv drugih. Nama se nacionalna svest izbrisala, mi smo bili jugosloveni. Jugoslovenstvo smo samo mi Srbi prigrlili celim srcem i niko vise . Za vreme Milosevica smo se osvestili i shvatili da smo Srbi. Doduse , tada su nastal i drugosrbijanci. Mnogo je tu stvari i nemoguce ih je navesti u par recenica. Vecinom se pljuje po njemu a uradio je mnogo dobrih stvari i mislim da nije zasluzio takvu ni smrt ni sahranu. Mislim da bi trebalo da mu se digne spomenik i da se o njemu govore cinjenice. Kako dobre strane njega i nejgove vladavine, tako i lose. To je bilo jedno vazno istorijsko vreme za nas i trebalo bi da se on pamti . Tita jos uvek cuvamo na Dedinju a bio je zlocinac. Moze i Milosevic da dobije jedno obelezje . Treba da pamtimo sve nase vladare i da ucimo iz istorije da nam se ne bi jos jednom desio AV i sve predhodne vlasti. Izostavio bi spomenik AV-a . Od njega nam je muka .
Marjan Tomše
Marjan Tomše Пре 11 дана
Tito je bio največi.... 🇻🇳 4ever 🇻🇳 To znamo od Triglava do Vardara. Današnje banana državice su samo petparačke kolonije Anglosasa..
Vanja Stojakovic
Vanja Stojakovic Пре 11 дана
👍❣
Živojin Cerović
Živojin Cerović Пре 11 дана
Sloba Milosevic pokrao sve sta ovi kradu i rasprodaju zadnjih 20 godina.?
Ljiljana Sotirovic
Ljiljana Sotirovic Пре 11 дана
Najgora stvar koju je uradio pok.Djindjic je sto je predao Slobodana haskom tribunalu. Sada vidimo da ima vecih izdajnika od Milosevica!
Zorica Zoka111
Zorica Zoka111 Пре 11 дана
Neka se niko ne uvredi jer reći za Slobodana Milosevica da je izdajnik ili ga stavljati u kontekst izdajstva, tipa "manji ili veci je izdajnik od toga i toga", je blago reći RETARDIRANO...
Vanja Stojakovic
Vanja Stojakovic Пре 11 дана
👍😥
sale plazma
sale plazma Пре 11 дана
Kakav si ti gmaz zarkovicu. Da li se molis svako vece Milosevicu?
sale plazma
sale plazma Пре 11 дана
Mi smo bolestsn ,tesko mentalno zaostao narod. Dobro je sto.smo nestali
sale plazma
sale plazma Пре 11 дана
@Branka Zivkovich pokazace vreme
Branka Zivkovich
Branka Zivkovich Пре 11 дана
Nismo "bolesni", nismo "mentalno zaostali" i na tvoju zalost nismo ni "nestali".
sale plazma
sale plazma Пре 11 дана
@Владимир Срб crni ti kako tesis sebe. srbija je pusta zemlja. gde ti muko zivis. koliko je samo ljudi otislo za dnjih dva meseca je nestvarno. van beograda je jezivo sve mrtvo i stalo. tesi ti sebe kako nismo nestali, ali sami smo krivi
Владимир Срб
Владимир Срб Пре 11 дана
@sale plazma Ми Срби се молимо Богу, а не предсједницима. Кући имамо иконе светитеља, крсних слава. Ти си казао да сте болестан, ментално заостао народ и да је добро да сте нестали.То никад Србин не би рекао за Србе јер и није тако и срамно би било рећи, али зато си савршено описао јUгословене.
sale plazma
sale plazma Пре 11 дана
@Владимир Срб uzivaj brate i moli se slobi. mora da ti stoji slika zidu.
Tanja
Tanja Пре 11 дана
Kako gospođa komentariše činjenicu da je Milošević sa Tuđmanom pio viski i zajedno gledali kako se naši narodi međusobno ubijaju narod je prevaren
Zoran Mihajlovic
Zoran Mihajlovic Пре 11 дана
Ma mi smo jedinstveni. Za 30 godina sudićemo vučiću
Душан В.
Душан В. Пре 11 дана
Исто овако, у онлајн емисији. 🤣
Info Komunaa
Info Komunaa Пре 11 дана
Da bi covek razumeo Milosevica i ratove devedesetih koji naravno i dalje traju, mora razumeti da je cela ideja “Jugoslavije” otvoreno bila protiv Srbije. Jedan od primera koji jasno to potvrdjuju je to da je samo Srbija dobila autonomne pokrajine, a ima naravno milion primera... Poenta je da Srbija nikad, pa ni devedesetih niti sada ne ratuje sa tamo neki bivsim Srbima, bili oni poturice ili “Hrvati”, vec sa Natom. Slobodan Milosevic jeste prodao Krajinu i uradio svasta lose... Sve jedno, ono sto svako ima obavezu ako mu je i malo stalo do Srbije da uradi danas, je da pravi sto vise dece. Prosecna zena u Americi 1800. god. je imala 9 dece, tako da izgovora nema!!! To je kljuc svega, i ono sto svaki Srbin moze i mora uraditi, pa makar stavio decu u Sirotista!!! Da zemlja ne bi totalno izumirala, svaka zena mora napraviti 2.2 dece, znaci alo je nekom i malo do Srbije, mora mnogo vise od toga!
Vanja Stojakovic
Vanja Stojakovic Пре 10 дана
@Info Komunaa , Ja sam te podržala ok. A ja na to samo imala i svoj odogovor dati lično a i od drugih naroda, iz svedočenja. Takodje, od još tada naših ispaćenih preka. Kako god, samo uvek Bog nam dao ❣🙇‍♀️🤝🙋‍♀️
Info Komunaa
Info Komunaa Пре 10 дана
Vanja Stojakovic najlakse je biti malogradjanin koji se samo buni kako nesto nije savršeno. Imas dve opcije, jedna je da uradis ovo sto sam ja napisao, druga je nestanak. Pa ti zbori sta je loše u zemlji. U svakom slucaju je bolje nego sto je bilo pretcima koji su pod otvorenom okupacijom radjali minimum petoro
Vanja Stojakovic
Vanja Stojakovic Пре 11 дана
Sve vise ce se znati da je Sloba bio ok a što se tiče djece,rađanja sa kim da radjamo kad i žene a posebno muškarci kojih danas nema, da drže ženu ko ženu i hrani djecu a žena odgaja..Jer žena ne može biti cijeli dan trudna raditi ili otkaz zatim dobiti,radjati,kuhati, plaćati stanarinu ili se potciniti mrzovoljnim mzskarcevim roditeljima i djeca u sirotista gdje se dalje šalju u strane zemlje...NE VREDI TAKO. DOK GOD SE NE USPISTAVI RED ZENE,DJECE DA IMAJU U MIRU GDJE SE FORMIRATI I PRAVI MUSKARCI IH U TOM PODRZAVAJU A NE PRAVE PROBLEME JEDNI DRUGIMA KO NAJVECI ZLOTVORI SVOJOJ DJECI! I JOS SUTRA TU DJECU CEKA I RAT U KOJEM CE IH TEK DOKRAJCITI!
Dejan Glišić
Dejan Glišić Пре 11 дана
Aferim Miodraze . Odliucnu si emisiju napravio .
Podcast 069: Amadeus Rambo (Antonije Pušić)
2:56:36
Agelast
Приказа 583 хиљ.
Podcast 064: Jovan Memedović
2:37:57
Agelast
Приказа 1,4 мил
Dosije - Ljuba Zemunac 4. deo | PRVA
57:37
PRVA
Приказа 448 хиљ.
Zvezde Granda - Promo - Epizoda 62
0:57
Grand Online
Приказа 129 хиљ.
NeceteVerovati  - Decak za primer
25:07
Glas Zapadne Srbije
Приказа 131 хиљ.
СЕДМИЦА (11.04.2021)
42:11
TV Alfa Emisii
Приказа 8 хиљ.
ИНТЕРВЈУ: Академик проф. др Владета Јеротић
1:11:55
Телевизија Храм
Приказа 618 хиљ.
Митрополит Порфирије - Црква и време
1:53:45
Епархија тимочка
Приказа 57 хиљ.
PLjiŽ - SKEČEVI I IMITACIJE - Sezona 05
1:45:12
Mićko Ljubičić Official Channel
Приказа 321 хиљ.
Norway 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music
1:00:56
Scenic Relaxation
Приказа 7 мил
Srpski junaci srednjeg veka: Marko Kraljević, drugi deo
29:52
RTS Obrazovno-naučni program - Zvanični kanal
Приказа 131 хиљ.
Dosije - Ljuba Zemunac 4. deo | PRVA
57:37
PRVA
Приказа 448 хиљ.
Zvezde Granda - Promo - Epizoda 62
0:57
Grand Online
Приказа 129 хиљ.
NeceteVerovati  - Decak za primer
25:07
Glas Zapadne Srbije
Приказа 131 хиљ.
Doja Cat - Kiss Me More (Official Video) ft. SZA
5:18
dojacatVEVO
Приказа 17 мил
DOLLY - HEY DOLLY (OFFICIAL VIDEO)
2:12
Lea Stankovic
Приказа 217 хиљ.
DEVITO - MAME MI (JUŽNI VETAR 2 OFFICIAL SOUNDTRACK)
2:56
Makina
2:46
Aca Lukas - Topic
Приказа 284 хиљ.